20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Ziņas pasaulē » Ukrainā notriekta Malaizijas lidmašīna ar 280 pasažieriem
Ukrainā notriekta Malaizijas lidmašīna ar 280 pasažieriem
Autors: BNA / 17. jūlijs 2014, 21:11
Netālu no Ukrainas - Krievijas robežas nogāzusies "Malaysia airlines" lidmašīna Boeing 777, uz kuras klāja tobrīd atradušies 280 pasažieri un 15 apkalpes locekļi.

Malaizijas aviokompānijas lidmašīnas reiss bija Amsterdama - Kualalumpura. Pagaidām nav zināms katastrofas izcelšanās iemesls. Tiek ziņots, ka visi pasažieri un apkalpes locekļi ir gājuši bojā.

Ukrainas iekšlietu ministrijas ierēdnis ziņo, ka lidmašīnu notriekuši prokrieviskie seperātisti, izmantojot zenītraķetes "Buk". Prokrievisko spēku interneta portāli šodien ziņoja, ka ap 16.00 notriekuši Ukrainas gaisa spēku transporta lidmašīnu An-26. Ukrainas gaisa spēki ziņo, ka šodien neviena lidmašīna gaisā nav pacēlusies.

Latvija izsaka visdziļāko līdzjūtību saistībā ar „Malaysia Airlines” gaisa kuģa „Boeing 777” avāriju. Valsts augstākās amatpersonas pauž visdziļākos līdzjūtības apliecinājumus bojāgājušo ģimenēm un tuviniekiem. Tiek aicināts vistuvākajā laikā un nepārprotami noskaidrot, kas tieši ir noticis. Latvijas Ārlietu ministrija pieprasa nodrošināt, lai promaskaviskie bruņotie separātistu spēki, kas lielā mērā kontrolē šo teritoriju, nekavētu ātru starptautisku notikušā izmeklēšanas gaitu.

Notikusī aviokatastrofa ir jāizmeklē starptautiskai komisijai, paziņojis Ukrainas prezidents Petro Porošenko.





Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats