19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Ziņas pasaulē » Krimas pašaizsardzības vienības vadītājs atklāj, no kurienes karavīri ieradušies (video)
Krimas pašaizsardzības vienības vadītājs atklāj, no kurienes karavīri ieradušies (video)
Autors: Apollo.lv / 5. marts 2014, 11:39
Krimā labi ekipētās «pašaizsardzības vienības» nav nekādi mistiski spēki, bet gan Krievijas armijas karavīri, apliecina paši specvienības kareivji.

Jāatgādina, ka Krievijas prezidents Vladimirs Putins otrdien preses konferencē apgalvoja, ka Krimā ļoti labi bruņotie kareivji, kuriem nav nekādu pazīšanās zīmju, ir vietējie cilvēki, kas bruņojušies, lai aizsargātu Krimas iedzīvotājus. Kareivji, kas ielenca un vēlāk arī ieņēma dažādus stratēģiskos objektus Krimā, nav Krievijas armijas karavīri, raksta Apollo.lv.

Par labo bruņojumu, kāds ir «pašaizsardzības vienībām», Putins teica, ka tādu ekipējumu var nopirkt jebkurā veikalā. Viņš arī noliedza, ka Krievijas armija būtu ņēmusi dalību šo cilvēku sagatavošanā un ekipējuma nodrošināšanā.

Ukrainas telekanāla «UkrStream.TV» žurnālisti Krimā iztaujājuši kādas «pašaizsardzības vienības» vadītāju, kurš sākotnēji nevēlējās atbildēt uz jautājumiem, bet tad atklāja, ka karavīri ir krievi, kas ieradušies sargāt Krimu no «teroristiem».

Kad žurnāliste jautā, no kurienes «pašaizsardzības karavīri» saņem informāciju par «teroristu draudiem», vienības vadītājs sāk uztraukties, un lūdz aizvākt kameru. Uz jautājumu, kāpēc karavīri nēsā formas, kurām nav nekādu atpazīšanās zīmju, vīrietis atbild, ka «mums formā tāda». Taču vienlaikus viņš skaidri pasaka, ka viņi ir Krievijas armijas karavīri.

Arī jautāts, kāpēc Krievijas karavīri atrodas Ukrainas teritorijā, karavīrs atbild ar pretjautājumu – «Jūs televizoru neskatāties?»




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Krievija, Krima, Ukraina, UkrStream.TV, Vladimirs Putins

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats