19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Makroekonomika » Latkovskis: Satraukumam, ka Vienotība varētu neatbalstīt nākamā gada budžetu, nav pamata
Latkovskis: Satraukumam, ka Vienotība varētu neatbalstīt nākamā gada budžetu, nav pamata
Autors: Renāte Logina / 15. novembris 2017, 10:08
Trešdien, 15. novembrī, notiks Ministru prezidenta Māra Kučinska (ZSS) un partijas “Vienotība” tikšanās. Partijas pārstāvis Ainars Latkovskis to sauca par zināmā mērā PR gājienu.

Intervijā Latvijas Radio Latkovskis apliecināja, ka “Vienotības” frakcija negrasās izgāzt nākamā gada budžetu un Kučinska satraukumam nav nekāda pamata.

Vienlaikus viņš neslēpa, ka īsti nevar būt drošs par “Kustības Par!” pārstāvju balsojumu, jo šie cilvēki izjūtot jaunā politiskā spēka valdes spiedienu rīkoties sabiedrībā pamanāmi. Par to liecinot arī politiskās apvienības izplatītais aicinājums mainīt “Vienotības” Saeimas frakcijas nosaukumu.

“Frakcija var saukties kaut vai Porziņģa mazie palīgi, svarīgi ir, ko tā dara,” uzsvēra Latkovskis.

Viņš norādīja, ka grūti iedomāties situāciju, ka “Vienotība”, kas paši iepriekš izstrādāja un virzīja tālākai apstiprināšanai Saeimas budžetu, tagad to varētu apdraudēt.

Jau vēstīts, ka nākamā gada valsts budžeta likumprojektam un vidēja termiņa budžeta ietvara 2018.-2020.gadam likumprojektam kopumā iesniegti vairāk nekā 100 priekšlikumi. Savukārt 28 likumprojektiem, kas saistīti ar valsts budžetu, iesniegti teju 300 priekšlikumi.

Plānots, ka galīgajā lasījumā par likumprojektu “Par valsts budžetu 2018.gadam” un “Par vidēja termiņa budžeta ietvaru 2018., 2019. un 2020.gadam” un 28 pavadošajiem likumprojektiem Saeima lems 22.novembrī.



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats