18. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Jadviga, Laura
Sākuma lapa » Makroekonomika » Pie valdības protestēs pret OCTA sadārdzināšanos
Pie valdības protestēs pret OCTA sadārdzināšanos
Autors: BNA / 25. augusts 2017, 11:11
Šovakar, 25. augustā, iepretim Ministru kabineta ēkai norisināsies mītiņš pret Transportlīdzekļu īpašnieku obligātās civiltiesiskās atbildības (OCTA) apdrošināšanas sadārdzināšanu.

Kā informē Rīgas domes pārstāvis Uģis Vidauskis: “Rīgas dome apstiprinājusi fiziskas personas iesniegumu par mītiņu 25.augustā plkst.19 Brīvības bulvārī iepretim Ministru kabineta ēkai. Mītiņa mērķis ir paust viedokli pret OCTA apdrošināšanas sadārdzināšanu.”

Vidauskis arī norādīja, ka mītiņam pieteikti 45 cilvēki, un dome apstiprinājusi rīkotāju pieteikumu pasākumā izmantot skaņu pastiprinošu aparatūru.

Lai informētu iedzīvotājus un aicinātu tos piedalīties akcijā, Rīgas cīņu sporta skolas direktors un kādreizējais Stopiņu novada domes deputāts Jurijs Vasiļjevs sociālajos medijos izplatijis video, kas skatīts nu jau vairāk nekā 36 000 reizes, un ar to dalījušies vairāk nekā 2000 sociālā tīkla lietotāji.

Vasiļjevs sola, ka ik katram mītiņa apmeklētājam tiks sniegta iespēja publiski izteikties, kā arī tiks vākti iedzīvotāju paraksti pret šo apdrošināšanas cenu paaugstinājumu.

Kā ziņots iepriekš, jau jūlija vidū tika sākta parakstu vākšana sabiedrības iniciatīvu portālā Manabalss.lv par OCTA maksimālās gada cenas noteikšanu. Kā iniciatīvas autors norādīts Raivis Naglis.



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats