20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Makroekonomika » Baldzēns: darbiniekiem ir pārāk augsts nodokļu slogs
Baldzēns: darbiniekiem ir pārāk augsts nodokļu slogs
Autors: NRA.lv / 23. februāris 2017, 10:27
Darbiniekiem nodokļu slogs Latvijā ir daudz augstāks nekā pārējās Baltijas valstīs, raidījumam „900 sekundes” norāda Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības (LBAS) priekšsēdētājs Egils Baldzēns.

Viņš uzsver, ka arodbiedrībai ir daudzi priekšlikumi, kā šo situāciju uzlabot, piemēram, nosakot, ka neapliekamajam minimumam būtu jābūt minimālās algas līmenī. 

Šodien plkst.15 Arodbiedrību namā notiks Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības (LBAS) vadība un LBAS dalīborganizāciju pārstāvju tikšanās ar tiesībsargu Juri Jansonu, raksta NRA.LV

Tikšanās laikā plānots pārrunāt iespējamo sadarbību kopīgai rīcībai darba samaksas paaugstināšanas un darbiniekiem labvēlīgākas nodokļu politikas ieviešanā. Tāpat paredzēts diskutēt par arodbiedrībām kā darbinieku aizstāvjiem Darba likuma un Atlīdzības likuma kontekstā. 

Jautājumus tiesībsargam jau iesūtījušas vairākas LBAS dalīborganizācijas, tostarp Veselības un sociālās aprūpes darbinieku arodbiedrība, kura lūdz Jansona palīdzību, lai novērstu likumdevēja diskriminējošo attieksmi pret veselības aprūpes darbiniekiem saistībā ar vienlīdzības principa īstenošanu ārstniecības personu atlīdzības noteikšanā.



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats