20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Makroekonomika » Tirgū ienāk jauna apsardzes firma
Tirgū ienāk jauna apsardzes firma
Autors: Anete Jansone, BIZNESS.LV / 1. septembris 2008, 22:14
Baltijas valstīs viena no lielākajām apsardzes firmām GSMvalve OÜ meitas uzņēmums Latvijā SIA GSM Apsardze, kas līdz šim pamatā ir uzstādījusi mūsdienīgas bezvadu apsardzes sistēmas Latvijas mājās, tagad iesoļo arī Latvijas biznesa sektorā. Uzņēmums ir izstrādājis īpašu risinājumu tieši nelieliem birojiem, noliktavām un veikaliem.

Papildus parastai pretzādzības un ugunsdrošības funkcijai, jaunajam risinājumam ir arī SMS paziņojumu iespēja. Sistēmā var ievadīt līdz 8 mobilā tālruņa numuriem, uz kuriem bez parastas trauksmes informācijas, var informēt arī par to, cikos darba diena ir sākusies un cikos tā beigusies (deaktivizēta un aktivizēta sistēma).

Vajadzības gadījumā ar īsziņas palīdzību var pieprasīt apsardzes sistēmas statusu, kā arī ar mobilā tālruņa palīdzību to uzlikt un noņemt no apsardzes.

GSM Apsardze SIA piedāvā bezvadu drošības risinājumus, kas ar mobilā tālruņa starpniecību informē klientu un viņa norādītās kontaktpersonas par trauksmes situācijām. Trauksmes gadījumā sistēma veic kontrolzvanu uz klienta norādītajiem kontakttālruņiem, lai pievērstu to uzmanību, un tūlītēji nosūta īsziņu, kas satur precīzu informāciju no kāda detektora trauksme radusies. Tā klients precīzi zina, kurā telpā kāda veida trauksme (kustības-, dūmu- vai kāds cits detektors) radusies un spēj atbilstoši rīkoties.




Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats