28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Makroekonomika » Šodien sākas valsts amatpersonu kārtējo gada deklarāciju par 2011.gadu iesniegšana
Šodien sākas valsts amatpersonu kārtējo gada deklarāciju par 2011.gadu iesniegšana
Autors: BNA / 15. februāris 2012, 11:45
Valsts ieņēmumu dienests (turpmāk – VID) informē, ka saskaņā ar likumā „Par interešu konflikta novēršanu valsts amatpersonu darbībā” noteikto valsts amatpersonām kārtējās valsts amatpersonu deklarācijas par 2011.gadu jāiesniedz VID, sākot no šodienas, 2012.gada 15.februāra, līdz 2012.gada 1.aprīlim ieskaitot. Gadījumos, ja ir nozaudēts identifikators, parole vai paraksts, aicinām laikus informēt par to VID speciālistus.


Valsts amatpersonas deklarāciju, ko iesniedz, beidzot pildīt amata pienākumus, jāiesniedz VID divu mēnešu laikā, skaitot no dienas, kad persona (ja tā valsts amatpersonas amatu ieņēmusi ilgāk par trim mēnešiem) pārtraukusi pildīt valsts amatpersonas amata pienākumus. 

Arī šogad saskaņā ar grozījumiem likumā "Par interešu konflikta novēršanu valsts amatpersonu darbībā", kas stājās spēkā 2010.gada 1.janvārī, valsts amatpersonām deklarācijas VID jāiesniedz elektroniskā veidā, izmantojot VID Elektroniskās deklarēšanas sistēmu. Gadījumos, ja ir nozaudēts identifikators, parole vai paraksts, aicinām laikus informēt par to VID, zvanot uz tālruņiem, kas norādīti VID mājaslapā www.vid.gov.lv sadaļā Kontakti/Informatīvie tālruņi/Valsts amatpersonām, vai uz VID Informatīvo tālruni 1898, izvēloties tēmu „Nodokļi, Elektroniskās deklarēšanas sistēma”.

VID atgādina, ka iesniegtās deklarācijas var precizēt, rakstveidā vēršoties VID un pamatojot precizējumus ne vēlāk kā mēneša laikā pēc deklarācijas publicējamās daļas publicēšanas elektroniskā veidā VID mājaslapā esošajā VID publiskojamo datu bāzē.

Plašāka informācija par valsts amatpersonu deklarāciju iesniegšanu pieejama VID mājaslapā www.vid.gov.lv, sadaļā Noderīgi/Informācija valsts amatpersonām.

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā aicinām valsts amatpersonas zvanīt uz VID Informatīvo tālruni 1898 vai konsultēties klātienē pie VID Nodokļu pārvaldes Valsts amatpersonu datu administrēšanas daļas speciālistiem.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: amatpersonu deklarācija, VID

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats