20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Ceļojumi, viesnīcas » airBaltic vasarā pārvadā par 18% vairāk pasažieru
airBaltic vasarā pārvadā par 18% vairāk pasažieru
18. septembris 2018, 10:38
Rīga. Latvijas lidsabiedrība airBaltic 2018. gada pirmajos astoņos mēnešos kopumā pārvadājusi 2 770 047 pasažierus jeb par 18% vairāk nekā šajā periodā pērn uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos.


2018. gada augustā airBaltic pārvadāja 440 562 pasažierus jeb par 14% vairāk nekā šajā periodā pagājušajā gadā. Papildus tam šajā vasaras sezonā airBaltic pārvadāja par 18% vairāk pasažieru nekā pērn, uzstādot jaunu šī perioda rekordu. 

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: "Šī bija spēcīgākā vasaras sezona lidsabiedrības vēsturē, veiksmīgi turpinot kompānijas ilgtspējīgas izaugsmes ceļu. Veicot vairāk lidojumu uz dažādiem galamērķiem, mēs joprojām tiecamies sasniegt pasaules līmeņa klases mērķus uzņēmuma iekšienē – gan attiecībā uz punktualitāti, gan regularitāti.”

2018. gada pirmajos astoņos mēnešos airBaltic veica 37 186 lidojumus. Augustā lidsabiedrība veikusi 5 341 lidojumus, kas ir par 11% vairāk, salīdzinot ar to pašu periodu pērn. Vietu piepildījums lidmašīnās 2018. gada pirmajos astoņos mēnešos bija 77%, bet šī gada augustā – 84%.

airBaltic lidojumu 15 minūšu punktualitātes rādītājs pirmajos astoņos 2018. gada mēnešos sasniedza 86%. Tas nozīmē, ka vairāk nekā 86 no 100 airBaltic reisiem izlidoja plānotajā laikā vai ar ne vairāk kā 15 minūšu aizkavēšanos. Tikai mazāk nekā 2% reisu aizkavējās vairāk par stundu.

airBaltic nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas un Viļņas, piedāvājot ērtus savienojumus no Rīgas uz plašo galamērķu klāstu lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos. 2019. gada vasarā airBaltic savam maršrutu tīklam pievienos trīs jaunus galamērķus no Tallinas uz Malagu, Briseli un Kopenhāgenu, kā arī uzsāks tiešos lidojumus no Rīgas uz Štutgarti. 




Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats