20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Ceļojumi, viesnīcas » Negaidītas izmaiņas lidostas Rīga valdē
Negaidītas izmaiņas lidostas Rīga valdē
Autors: BNA / 17. jūnijs 2016, 23:14
Starptautiskās lidostas “Rīga” valdes priekšsēdētājs Andris Liepiņš un valdes loceklis Ilmārs Upenieks zaudējuši lidostas padomes uzticību, tādēļ darbu valdē vairs neturpinās, informē šodien vakarā medijiem izsūtīts lidostas paziņojums.


Lidostas “Rīga” padomes priekšsēdētājs Juris Kanels: “Iepazīstoties ar Satiksmes ministrijas veiktā funkcionālā audita ziņojumu par iepirkuma procedūru īstenošanu VAS Starptautiskā lidosta “Rīga” un uzklausot lidostas padomes un valdes locekļus, tika nolemts izteikt neuzticību Andra Liepiņa un Ilmāra Upenieka kungiem.”

Valdē darbu turpina valdes locekle Ilona Līce, kuru lidostas padome ierosina iecelt par lidostas pagaidu valdes priekšsēdētāju un valdes loceklis Verners Stūrmanis. Lai nodrošinātu pilnvērtīgu valdes darbu, lidostas padome ierosina akcionāru sapulcē apstiprināt par pagaidu valdes locekli līdzšinējo lidostas “Rīga” Komerciālā departamenta direktoru Artūru Saveļjevu. 

Šis padomes lēmums stāsies spēkā pēc akcionāru sapulces piekrišanas saņemšanas. Pēc tam arī tiks izsludināts konkurss uz vakantajiem amatiem lidostas valdē.




Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats