29. marts, Piektdiena
Vārda dienas: Agija, Aldonis
Sākuma lapa » Veselība, medicīna » Lai laikus diagnosticētu un iespējams izvairītos no hroniskām slimībām, zobārsti aicina regulāri pievērst uzmanību zobu veselībai un mutes dobuma higiēnaii
Lai laikus diagnosticētu un iespējams izvairītos no hroniskām slimībām, zobārsti aicina regulāri pievērst uzmanību zobu veselībai un mutes dobuma higiēnaii
Autors: Publicitātes materiāls / 16. marts 2017, 10:40
Skaists un veselīgs smaids ne tikai parāda mūsu rūpes par savu izskatu, bet arī atspoguļo vispārējās veselības stāvokli.


Tiek norādīts, ka lielākais vairums gadījumu no smaganu slimībām ir ginvīts un periodontīts. Tas rodas, kad toksīni, ko producē mīkstā aplikuma baktērijas ne tikai rada smaganu iekaisumu, bet pakāpeniski izraisa arī  kaulu destrukciju.

Mutes dobuma stāvoklim ir saistība ar vairākām smagām, hroniskām veselības problēmām, tai skaitā diabētu, vēzi, sirdskaitēm, kā arī priekšlaicīgu dzemdību risku u.c. Ņemot vērā šo saistību, zobārsti jau savlaicīgi iesaka parūpēties un pārbaudīt mutes dobuma veselību, izmantojot  zobārsta un zobu higiēnistu pakalpojumus.

Kā uzsver veselības centra “Adoria” zobārstes, mutes veselības stāvokli ietekmē veiktie mutes veselības profilakses pasākumi un regulāra zobu kopšana, kā arī regulāri zobārsta un zobu higiēnista apmeklējumi. “Daudzos gadījumos cilvēki pie zobārsta dodas tikai sāpju gadījumā, taču mēs iesakām zobārstu un zobu higiēnistu apmeklēt regulāri. Zobu higiēnists māca pareizi tīrīt zobus un lietot zobu diegu, nosaka zobu un smaganu veselības stāvokli, kā arī veic profesionālu zobu higiēnu. Regulāras vizītes palīdzēs ikvienam cilvēkam saglabāt mutes veselību un pasargāt sevi no slimībām, kas vēlāk varētu prasīt nopietnu ārstēšanu,” uzsver veselības centra zobārstes.

Zobu higiēnists,strādājot komandā ar zobārstu, palīdzēs atklāt ne tikai iespējamās smaganu saslimšanas, bet arī veiks vispārējos profilakses pasākumus, tajā skaitā noņems zobakmeni, izmantojot speciālus instrumentus, notīrīs cietā aplikuma pigmentāciju ar sodas strūklu un sniegs pacientiem zināšanas par pareizu mutes dobuma kopšanu. Tāpat “Adoria” piedāvā augstākās tehnoloģijas, kuras profesionālu zobārstu rokās spēj panākt vislabākos risinājumus, nenodarot sāpes.

Veselības centrs “Adoria” piedāvā plašu zobārstniecības pakalpojumu klāstu. Pacientiem ir iespēja veikt profilaktiskas un zobu restaurācijas procedūras, ar kuru palīdzību tiks iegūti veseli zobi un skaists smaids. 



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats