28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Skaistums, mode » Fitnesa trenere: lai iegūtu skaistas sievišķās aprises, nedrīkst aizmirst par pāris vienkāršiem vingrojumiem dienā
Fitnesa trenere: lai iegūtu skaistas sievišķās aprises, nedrīkst aizmirst par pāris vienkāršiem vingrojumiem dienā
Autors: BNA.LV / 11. novembris 2014, 18:39
Praktiski jebkura sieviete kādreiz ir sapņojusi iegūt formīgu un tvirtu augumu, taču reti kura sieviete zina, kā to visefektīvāk un vienkāršāk izdarīt. Fitnesa klubu tīkla “Atlētika” treneri ir novērojuši, ka lielākoties daiļā dzimuma pārstāves uz spota klubu dodas, lai uztrenētu tieši kājas un dibenu. Uzsākot sportiskās gaitas, sievietes gatavojas sastapties ar mokpilniem treniņiem, taču beigās ir patīkami pārsteigtas, saprotot, ka vingrojumi sēžas un kāju muskuļiem nav nemaz tik grūti un sporta klubā nav jāpavada neskaitāmas stundas svīstot, kā tas tika domāts iepriekš.  


Visefektīvākais veids, kā iegūt skaisti trenētu sēžamvietu un augšstilbus ir pietupienu vingrojumi. Šī treniņu metode nav sarežģīta un nepieprasa lielu piepūli, taču pilnīgi noteikti sniedz gaidāmo rezultātu. Ir dažāda dziļuma un sarežģītībās pakāpes pietupieni, un katrs cilvēks var izvēlēties savai sagatavotības pakāpei atbilstošāko vingrinājumu. Kā zināms, katras ķermeņa augšdaļas kustības notiek caur kājām, tādēļ pietupienu vingrinājumi ir noderīgi ne tikai visa ķermeņa apakšdaļas vinginājumiem, bet arī ķermenim kopumā.

Kā norāda fitnesa klubu tīkla “Atlētika” galvenā trenere Veronika Kim, sievietēm, kas vēlas iegūt trenētas kājas un skaistu, stingru dibenu, īpaši piemērota ir treniņu programma -  “Brazilian Butt”, kurā vislielākais uzsvars tiek likts tieši uz ķermena apakšdaļu. Treniņos ir iespēja izmēģināt dažādus vingrojumus, uzzināt, ko katrs no tiem attīsta, un atrast sev piemērotāko un efektīvāko vingrojumu. Treniņos skan brazīļu karstasinīgie mūzikas ritmi un valda jautra atmosfēra, kas rosina sievietēs vēl lielāku motivāciju, lai iegūtu tik pat trenētu ķermeņa lejasdaļu, ar kādu parasti izceļas šarmantās brazīlietes.

Fitnesa klubu tīkla galvenā trenere Veronika Kim sievietes aicina apzināties savu gribasspēku un iegūt kāroto augumu: “Pietupieni ir pārsteidžosi vingrinājumi, kuri gūst aizvien plašāku popularitāti visā pasaulē. Pats labākais šajos vingrojumos ir iespēja tos veikt mājās, apvienojot ar treniņiem sporta zālē. Daudzas sievietes vēlas uztrenēt ķermeņa lejasdaļu, taču nezina, kādi treniņi nepieciešami stingruma, tvirtuma palielināšanai un skaistu, apaļu formu veidošanai, tādēļ “Atlētika” ir izveidojusi īpašu treniņu programmu, lai sievietes varētu koncentrēties uz tvirtu sēžas muskuļu iegūšanu. Treniņos mūsu speciālisti sievietēm parādīs pareizos un efektīvākos veidus, neļaujot pieļaut kļūdas vai nepareizu slogu.”




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Atlētika, Atletika Free trial, Barona centrs, dāvanu karte, Fitnesa klubs, fitnesa klubu tīkls, grupu nodarbības, grupu nodarbības, joga, kardiotrenažieri, motivācija, nodarbības, nodarbības sievietēm, nodarbības vīriešiem, problēmzonas, Rīgas centrs., RIP, skrejceļi, spēka trenažieri, sporta klubs, sporta klubs, sporta klubs centrā, sporta zāle, svaru zāle, tabata, trenažieri, treniņi sievietēm, TRX, velotrenažieri, veselība, vingrinājumi

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats