20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Sabiedrība » Linkaits publiski atgādina, ka joprojām gaida rindā uz pieņemšanu pie Ušakova
Linkaits publiski atgādina, ka joprojām gaida rindā uz pieņemšanu pie Ušakova
Autors: NRA.lv / 6. marts 2019, 15:53
Laikā, kad mediji pastiprināti seko līdzi notikumiem Rīgas domē un tematiem, kas saistīti ar pašvaldības kapitālsabiedrību "Rīgas satiksme", satiksmes ministrs Tālis Linkaits (JKP) publiski atgādinājis, ka gaida rindā uz pieņemšanu pie Rīgas mēra Nila Ušakova.

Pirmdien, 4.martā, satiksmes ministrs Tālis Linkaits publicējis ierakstu mikroblogošanas vietnē, kurā vēsta: "Publiski atgādinu, ka gaidu rindā uz pieņemšanu pie Rīgas mēra. Paldies par otrreiz atcelto tikšanos. Es gan saprotu, ka rīdzinieku transporta jautājumi šajā dzīves posmā nav tie svarīgākie, bet nu varbūt tomēr..." Viņš arī norāda, ka abi varētu aprunāties, piemēram, par "Rail Baltic".

Jau vēstīts, ka šī gada februārī satiksmes ministrs arī publiski pauda viedokli par Rīgas pašvaldības sūdzēšanos par naudas trūkumu ielu remontiem. "Rīgas pašvaldība no valsts mērķdotācijām ceļu uzturēšanai nav izlietojusi 19 miljonus eiro, tāpēc sūdzēšanās par finanšu trūkumu ielu remontiem, ir tikai atruna," aģentūrai LETA pauda satiksmes ministrs.

"Mēs redzam, ka ceļu īpašnieks pašreiz nespēj kvalitatīvi veikt savus pienākumus un Satiksmes ministrija (SM), kā atbildīgā par ceļu satiksmes drošību valstī, norādīs Rīgas domei un mēram uz tiem pienākumiem, kas viņiem ir jāveic," skaidroja Linkaits.

Viņš arī norādīja ka mērķdotācijas Rīgas pilsētai ir pārskaitītas pienācīgā apjomā, lai ceļus varētu uzturēt labā stāvoklī.




Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats