19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Sabiedrība » Saskaņa: Ušakova kratīšana ir politisks mēģinājums mainīt vēlēšanu iznākumu
Saskaņa: Ušakova kratīšana ir politisks mēģinājums mainīt vēlēšanu iznākumu
Autors: BNA / 31. janvāris 2019, 15:04
Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) veiktās kratīšanas partijas priekšsēdētāja, Rīgas mēra Nila Ušakova darba kabinetā un dzīvesvietā ir politiski motivētas darbības, uzskata partija “Saskaņa”.

Paziņojumā medijiem, “Saskaņas” Saeimas frakcija norāda, ka KNAB procesuālās darbības partijas vadības ieskatā “ir politiski motivēts vienas partijas mēģinājums mainīt vēlēšanu iznākumu, — par to šī nacionālistu partija jau iepriekš atklāti informēja sava kongresa laikā”.

“Ar šo paziņojumu mēs izsakām savu protestu un vēršam ģenerālprokurora, KNAB vadības un Satversmes aizsardzības biroja (SAB) vadības uzmanību par radušos situāciju un cēloņsakarībām, aicinot nepieļaut šo neatkarīgo iestāžu rīcības komandēšanu no politiķu puses,” teikts paziņojumā.

Jau vēstījām, ka Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja darbinieki trešdien veica kratīšanas pie Rīgas mēra Nila Ušakova. Rīgas domē trešdienas pusdienlaikā ieradās vairāki KNAB darbinieki, kuri veica procesuālās darbības Ušakova kabineta. Tāpat kratīšana notikusi arī Ušakova dzīvesvietā.

Rīgas mērs paziņojis, ka no amata netaisās atkāpties.



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats