26. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Alīna, Rūsiņš, Sandris
Sākuma lapa » Sabiedrība » Izvēlies pareizo risinājumu, lai Tavi ātrie kredīti tiktu nomaksāti
Izvēlies pareizo risinājumu, lai Tavi ātrie kredīti tiktu nomaksāti
Autors: Reklāmraksts / 15. novembris 2018, 15:07
Ātrais kredīts ir labs risinājums īslaicīgām finansiālām grūtībām vai neparedzētiem izdevumiem, tomēr nav noslēpums, ka reizēm tas tiek ņemts neapdomīgi. Ātrais naudas kredīts internetā ir tik vienkārši iegūstams, ka pirms pieteikuma aizpildīšanas netiek izsvērts, vai būs iespēja atmaksāt? Tāpēc šis raksts Tev būs kā palīdzīga roka, kad ātrā kredīta maksājums ir kļuvis par slogu vai arī tie ir sakrājušies vairāki.


Lasi tālāk un uzzini par iespējām apvienot kredītu, plānot izdevumus laikus un ietaupīt savus ik mēneša finanšu līdzekļus, lai kredīta maksājums neradītu galvas sāpes. 

Vai ir iespējams tikt vaļā no ātro kredītu sloga? 

Labas ziņas - tas ir iespējams! Patiesību sakot - ātrie kredīti ir radīti, lai būtu ātrs, ērts un izdevīgs palīgs neparedzētā situācijā. Par slogu tas kļūst, kad naudas problēmas ir ieilgušas. Tāpēc pirms ātrā kredīta aizņēmuma būtu rūpīgi jāapdomā, vai šis risinājums ir pareizais manā situācija? Vai tas palīdzēs vai arī tikai atliks problēmu uz nākošo mēnesi? 

Kā to vislabāk paveikt? 

Ja esi aizņēmies no vairākām kredītdevēju iestādēm un ikmēneša summa ir kļuvusi par smagu tavam maciņam, patiešām labs risinājums ir kredītu apvienošana. Šādu iespēju piedāvā Altero - salīdzini, kuri ātrie kredīti nodrošina maksājumu apvienošanu. Ērti un vienkārši: 

1. Aizpildi pieteikuma anketu,

2. Salīdzini saņemtos pieteikumus,

3. Saņem izdevīgāko kredītu. 

Ja izvēloties aizņēmumu neesi samērojis naudas summu ar atmaksas periodu, rezultātā ik mēneša maksājums ir krietni par lielu. Tas var novest pie izmisīga soļa - jauni ātrie naudas aizdevumi, lai nomaksātu tekošos maksājumus. Arī šeit Altero piedāvā labāku risinājumu - pārkreditāciju, jeb esošā kredīta noformēšanu pie jauna kredītdevēja ar labākiem nosacījumiem. Ko tas tev dod? 

1. Samazinātu ikmēneša maksu, 

2. Zemāku procentu likmi, 

3. Garāku atmaksas termiņu. 

Tomēr, ieklausies, ko saka paši kredītdevēji - “pirms aizņemies, izvērtē!” Ātrie naudas kredīti internetā ir patiešām daudz. Tāpēc nesteidzies noslēgt līgumu ar pirmo, kuru atrodi, jo nosacījumi ir ļoti dažādi un ja mazliet papētīsi, noteikti atradīsi īsto sev. “Ātrie kredīti - salīdzini un izvēlies piemērotāko” to iesaka Comparo.   

Comparo ir lielisks rīks, lai nenomaldītos kredītu piedāvājumu jūrā. 

Tātad - kas ir kredītu apvienošana? 

Tā ir iespēja apvienot vairākus kredītus un maksāt vienu ikmēneša maksājumu pie viena kredītdevēja. Tev nebūs jāatceras vairāki maksājumu datumi un jālauza galva, kuram kredītdevējam kāda summa jāpārskaita. Viens maksājums un viens datums - tik vienkārši! 

Ar to arī samazinās iespēja, ka kādu maksājumu vari palaist garām un samazinās risks tikt pie kavējuma soda procentiem. Kā arī, protams, maksājot vienam kredītdevējam, krietni ietaupīsi aizdevuma procentos samaksāto naudas summu. 

Altero piedavā šādu ātro kredītu apvienošanas nosacījumus:

Aizdevuma summa līdz 25 000 eiro;
Aizdevuma termiņš no 3 līdz 84 mēnešiem;
Procentu likme no 7,9% gadā;
Pieteikuma izskatīšana 1 stundas laikā.

Kā tā var palīdzēt ātrāk un efektīvāk tikt galā ar parādu atmaksu? 

Izskatīsim piemēru - Tev ir trīs dažādi kredīta maksājumi: 

1. 150 eiro mēnesi (par automašīnu);
2. 95 eiro mēnesī (par fotokameru);
3. 107 eiro mēnesī (ātrais kredīts internetā).

Tātad kopējā ik mēneša summa ir 352 eiro kredītu maksājumos. 

Šāda summa vidējam latvietim nav maza un regulāra apmaksa var radīt sarežģījumus. Apvienojot kredītus, šī kopējā summa kļūtu par 126 eiro mēnesī, tiesa gan - pagarinot atmaksas termiņu. 

Varētu jautāt, kādēļ izvēlēties maksāt ilgāk? Tas tomēr ir nesāpīgākais atmaksas veids, jo, samazinot maksājumu uz pusi, Tu to ik mēnesi tik ļoti neizjutīsi un nenāksies atteikties no citām savām vajadzībām. 

Vai ir iespējama kredītu apvienošana bez ķīlas?

Jā, kredītu apvienošana ne tikai ir iespējama bez ķīlas, bet to ir iespējams izdarīt bez komisijas maksas un aizpildot tikai vienu pieteikumu. 

Ko darīt, lai ātrāk apmaksātu visus apvienotos ātros kredītus?

Pirms par tavu izvēli kļūst ātrais naudas kredīts internetā, izvērtē, vai tas tiešām ir nepieciešams. Iespējams, tas, ko vēlies iegādāties, var pagaidīt, līdz varēsi to atļauties, vai arī vari būt pietiekami apņēmīgs un iekrāt vajadzīgo summu. 

Tomēr, ja nepieciešamība ir neatliekama, izvēlies pareizo risinājumu, lai Tavi ātrie kredīti tiktu nomaksāti. Šeit būs daži ieteikumi veselīgām attiecībām ar ātro kredītu aizdevējiestādēm:

Pirms aizņemies, salīdzini ar Comparo, kura kredītiestāde piedāvā Tev piemērotākos līguma noteikumus.
Savos izdevumos kā prioritāti nostādi kredīta maksājumu. Ja nepieciešams, atsakies no kādiem citiem izdevumiem. Jo laicīgāk būsi samaksājis savus ikmēneša maksājumus, jo mierīgāk gulēsi naktī. 
Savā interneta bankā uzstādi automātisko maksājumu vai izveido kalendāra atgādinājumu par katru maksājumu, lai neiedzīvotos liekos kavējuma procentos.
Ja jūti, ka tavi maksājumi kļūst par slogu, nevelc garumā - izmanto iespēju apvienot kredītus.

Aizņemies apdomīgi

Vienmēr atceries, ka aizņēmums ir tava paša nauda, kuru tu tērē avansā. Pēkšņi saņemtu naudu neapdomīgi iztērēt ir daudz vienkāršāk, jo, lai to nopelnītu, iepriekš nav bijis sūri un grūti jāstrādā. Ātrie kredīti ir lielisks palīgs ārkārtas situācijās, kad esi pārliecināts, ka spēsi aizdevumu atdot. Tomēr neizmanto tos, lai iegādātos lietas vai samaksātu par pakalpojumu, kuru patiesībā nevari atļauties.



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats