19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Sabiedrība » Kozlovskis: Nepieļausim, ka organizētā noziedzība diktē mums noteikumus
Kozlovskis: Nepieļausim, ka organizētā noziedzība diktē mums noteikumus
Autors: Zane Grodiņa/ BIZNESS.LV / 7. jūnijs 2018, 12:08
“Mēs nepieļausim, ka organizētā noziedzība diktē mums noteikumus Rīgā un Latvijā,” komentējot maksātnespējas administratora Mārtiņa Bunkus slepkavību, sacīja iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (V).


Intervijā LTV Kozlovskis norādīja, ka nevar uzskatīt, ka 90. gadi ar to noziedzības tendencēm ir atgriezušies, minot, ka pirms maksātnespējas administratora Mārtiņa Bunkus slepkavības pēdējo reizi līdzīgs noziegums notika pirms desmit gadiem un toreiz tas tika atklāts.

Viņš uzsvēra, ka Bunkus slepkavības izmeklēšanā iesaistīti visi iespējamie policijas resursi. Šāda vieda noziegums ir ārkārtas situācija, un “mēs nepieļausim, ka organizētā noziedzība diktētu noteikumus Rīgā un Latvijā”, sacīja ministrs, piebilstot, ka ir pārliecināts, ka maksātnespējas administratora slepkavība ir bijusi organizēta noziedzība.

Kozlovskis skaidroja, ka Valsts policija sadarbojas ar Valsts robežsardzi, un patlaban nevar izslēgt, ka slepkavas nav bijušas no Latvijas. Viņš arī piebilda, ka jānoskaidro arī nozieguma pasūtītāji un, viņaprāt, runa neesot par vienu personu.

Kozlovskis arī sacīja, ka iedzīvotāji atsaucīgi iesūta policijai informāciju, pašlaik likumsargi šo informāciju analizē, lai atrastu kādus pavedienus, un policija aicina iedzīvotājus arī turpmāk sniegt atbalstu.

Kā zināms, maksātnespējas administrators Mārtiņš Bunkus tika nošauts 30.maija rītā Mežaparkā pie Rīgas Brāļu kapiem savā automašīnā “Range Rover”.



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats