19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Sabiedrība » Smelties iedvesmu biznesa vidē pārbaudītos padomos
Smelties iedvesmu biznesa vidē pārbaudītos padomos
Autors: Publicitātes materiāls / 23. februāris 2018, 14:46
Kas ir panākumi? Kādi tie ir mūsu personīgajā un profesionālajā dzīvē? Šim vienkāršajam terminam ir daudz definīciju, taču lielākā daļa biznesa vides guru ir vienisprātis: panākumus gūst tikai neatlaidīgi censoņi, kuri nepadodas, pat neskatoties uz sākotnējām neveiksmēm. 


Lai uzsāktu biznesu mūsdienās, iegūt ātro kredītu (pikalaina helposti) var teju ikvienam no mums, bet kas mūs vislabāk iedvesmo jaunu ideju ģenerēšanā? Viens no iedvesmas avotiem ir biznesa vidē atzītu cilvēku padomi, kā rīkoties konkrētās uzņēmējdarbības situācijās vai kā – gluži pretēji – nevajadzētu uzvesties. Tāpēc esam apkopojuši izteiksmīgākos šādu lietpratēju izteicienus, kas arī jums varētu ļaut smelties iedvesmu biznesa vidē labi pārbaudītos padomos.

Pasaule mainās ļoti ātri. Liels vairs nebūs stiprāks par mazo. Tieši ātrākais būs stiprāks pār lēnāko. – Ruperts Murdočs, “21st Century Fox” izpilddirektors
Panākumi parasti atnāk pie tiem, kas ir pārāk aizņemti, lai tos meklētu. – Henrijs Deivids Torevs, amerikāņu eseju autors, dzejnieks un filozofs.
Nav liela laime sasniedzama no vienkārša darba veikšanas, bet gan no apmierinātības sajūtas, kas rodas tikai pēc sarežģīta un smaga uzdevuma perfektas izpildes, kas no mums ir prasījis vairāk nekā mēs sākumā bijām cerējuši. –  Teodors Īzaks Rubīns, amerikāņu psihiatrs un autors.
Apmierināts klients ir vislabākā biznesa stratēģija. – Maikls LeBūfs, amerikāņu biznesa literatūras autors un vadībzinību profesors Ņūorleānas universitātē.
Neuztraucieties par neveiksmi, jums taisnībai jābūt tikai vienreiz. –  Drjū Hjūstons, “Dropbox” dibinātājs un izpilddirektors.
Lielākais risks ir neuzņemas nekādu risku. Pasaulē, kas mainās patiešām ātri, vienīgā stratēģija, kas garantēti cietīs neveiksmi, ir neuzņemties nekādu risku. – Marks Cukerbergs, “Facebook” izpilddirektors.
Veiksme nav galīga; neveiksme nav letāla: tā ir drosme turpināt par spīti visam, kas ir vērā ņemama. – Sers Vinstons L. Spensers-Čērčils, Apvienotās Karalistes politiķis un gleznotājs.
Uzņēmums, kas nerada neko citu kā tikai naudu, ir nabadzīgs bizness. – Henrijs Fords, amerikāņu rūpniecības kapteinis un biznesa magnāts, “Ford Motor Company” dibinātājs.
Dzīve šķitīs daudz plašāka, ja sapratīsiet šo vienu vienkāršo faktu, ka viss, kas ir ap jums un ko jūs saucat par daļu no savas dzīves, ir veidojuši cilvēki, kas nav bijuši gudrāki par jums. Un jūs to varat mainīt, jūs to varat ietekmēt.. Tas, iespējams, ir pats vissvarīgākais. Tādā veidā jūs izvairīsieties no kļūdainā priekšstata, ka dzīve ir tur kaut kur ārā, un jūs to vienkārši dzīvosiet tādā veidā, kā jums to piedāvās citi. Jūs esat pārmaiņas, ko vēlaties paši savā dzīvē! – Stīvs Džobs, bijušais “Apple” izpilddirektors.
Brīžos, kad nolemjat par labu aizdevumam kā privātpersona, patēriņa kredītu salīdzinātājs (kulutusluotto laskuri) ir jūsu labākais draugs. Nekad akli neuzticieties pirmajam piedāvājumam, kas izlec jūsu meklētājprogrammā. – Jana Strogonova, privātpersonu apkalpošanas vadītāja bankā.
Vai jūs vēlaties, lai es jums sniegtu veiksmes formulu? Tas patiešām ir diezgan vienkārši: dubultojiet savu neveiksmju ātrumu. Jūs domājat par neveiksmēm kā panākumu lielāko ienaidnieks, bet tā tas itin nemaz nav. Neveiksmes var likt jums atmest visam ar roku, bet tikpat labi jūs no tām varat mācīties, lai attīstībā ietu uz priekšu un neizdarītu atkārtotas kļūdas par to pašu lietu. Dariet visu, kas ir jūsu spēkos, jo atcerieties, ka tikai tādā veidā jūs atradīsiet patiesos panākumus. – Tomass Dž. Vatsons, amerikāņu uzņēmējs, IBM priekšsēdētājs un izpilddirektors.
Bez kaislības uz savu biznesu jūsos nav enerģijas, un bez enerģijas jums vienkārši nav nekā. – Donalds Tramps, ASV prezidents un “Trump Organisation” priekšsēdētājs un prezidents.



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats