28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Sabiedrība » Kučinskis gatavs vadīt arī nākamo valdību pēc vēlēšanām
Kučinskis gatavs vadīt arī nākamo valdību pēc vēlēšanām
Autors: Renāte Logina / 12. februāris 2018, 10:29
Pašreizējais Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS) paudis gatavību vadīt arī nākamo valdību, ja saņems vēlētāju uzticību.


Intervijā Latvijas Radio Kučinskis norādīja, ka būtu gatavs ieņemt premjera amatu arī nākamajā valdībā, ja būs vēlētāju novērtēts.

Tāpat viņš norādīja, ka piedalīsies rudenī gaidāmajās Saeimas vēlēšanās. “Kāpēc gan lai es nepiedalītos, jo es vēlētos kaut ko vēl to izdarīt,” sacīja Kučinskis.

Uz jautājumi, kādi svarīgākie uzdevumi līdz vēlēšanām vēl jāpagūst paveikt esošajai valdībai, premjers atbildēja, ka šogad gaidāmi grūti darbi vairākās nozarēs, īpaši izglītības nozarē un veselības jomā, kur joprojām nav atrisināts jautājums par veselības aprūpes likumu.

Viņš uzsvēra, ka valdība mērķtiecīgi strādā, lai sasniegtu uzstādītos mērķus, un arī cieši sadarbojas ar sociālajiem partneriem. Viņš norādīja arī to, valdība pieturēsies pie solījuma tuvākajā laikā “neaiztikt” lielos nodokļus.

Jau vēstīts, ka valdībai šonedēļ apritēs divi gadi. Uzreiz pēc savas apstiprināšanas amatā premjers paziņoja, ka būs prasīgs pret saviem ministriem.

Divu gadu laikā premjera valdība apstiprinājusi nodokļu reformu, kā arī valdības deklarācijā atrodami solījumi veikt veselības aprūpes un izglītības sistēmas reformas.



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats