19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Sabiedrība » Biroja preces 1a.lv – izvēlies un saņem jau šodien!
Biroja preces 1a.lv – izvēlies un saņem jau šodien!
Autors: Publicitātes materiāls / 16. janvāris 2018, 18:09
Birojs ir kā automašīna – var pietrūkt visnelielākā sastāvdaļa, lai darbība pilnībā apstātos. Esam apkopojuši dažas ierīču kategorijas, bez kurām mūsdienīgs un profesionāls birojs būtībā iztikt nevar. Kas tās ir? Par to uzzini, turpinot lasīt šo rakstu!


Ērts krēsls nepieciešams gan komfortam, gan veselībai

Vai vari iedomāties biroju bez krēsliem? Atbildēt uz šo jautājumu pat nav nepieciešams, taču, lai biroja darbinieki un arī viesi justos ērti, ir nepieciešams iegādāties piemērotus krēslus. Darbinieku ērtībai jāņem vērā šādi krēslu parametri:
Iespēja regulēt krēsla slīpumu, augstumu un atzveltnes pozīciju – pielāgojams krēsls ļaus to pielāgot katra cilvēka augumam;
Izmantotie materiāli – piemēram, ādas krēsli parasti ir dārgāki, bet tie kalpo ilgāk un tos ir vieglāk kopt;
Krēsla krāsa un dizains – lai gan ir pilnīgi normāli, ja birojā visiem darbiniekiem nav pilnīgi vienādi krēsli, profesionālāku iespaidu tomēr atstās birojs, kurā mēbeles ir vienotā stilistikā, un par to ieteicams padomāt arī tad, kad tiek iegādāti krēsli.

Jāpiedomā arī par apmeklētājiem domātajiem krēsliem – ņemot vērā, ka dažkārt viesi un biznesa partneri mēdz uzkavēties vairākas stundas, ir svarīgi parūpēties arī par viņu komfortu.

Tāfeles ērtākai darba organizācijai

Nav iespējams noliegt, ka šobrīd dzīvojam laikmetā, kad lielākā daļa apkārtējās pasaules tiek uztverta vizuāli, un tas attiecas ne tikai uz atpūtu un brīvo laiku, bet arī darbu. Tāfeles šobrīd pieejamas ļoti dažādas – sākot ar ikvienam zināmajām, vecajām labajām krīta tāfelēm un beidzot ar interaktīvajām tāfelēm, ar kuru palīdzību gan iekšējās sapulcēs, gan tikšanās reizēs ar klientiem un viesiem iespējams ātri, ērti un pārskatāmi attēlot dažādus datus un cita veida informāciju. Pieejami arī komplekti, kuros ietilpst gan tāfele, gan projektors, tādējādi ļaujot ietaupīt (tāfeles un projektora atsevišķa iegāde, visticamāk, izmaksās vairāk).

Drošībai – ne tikai mākoņserveri un signalizācija

Laiks, kad dienas beigās nopelnītā naudas summa tika rūpīgi saskaitīta un pēc tam ielikta milzīgā, sienā iebūvētā seifā, ir aiz muguras, taču seifi joprojām ir gana aktuālas biroja preces – tajos droši iespējams uzglabāt gan dažādus svarīgākos dokumentus, gan palīgtelpu atslēgas, ārējos datu nesējus un citas ļoti svarīgas lietas. Modernākie biroja seifi turklāt visu nepieciešamo pasargā ne tikai no negodīgiem cilvēkiem, bet arī uguns un ūdens, ja birojā notikusi nelaime.

Ilgstošam darbam – paliktņi kājām un roku locītavām

Ja pie datora nākas pavadīt lielāko dienas daļu, nepieciešami arī īpaši paliktņi kājām, kā arī roku locītavām, lai samazinātu slodzi uz šīm ķermeņa daļām. Iegādājoties kādu no šiem aksesuāriem, svarīgi pievērst uzmanību tam, vai attiecīgajai ierīcei iespējams koriģēt leņķi (īpaši svarīgi tas ir kāju paliktnim), savukārt roku locītavām paredzētajiem paliktņiem ļoti svarīgs ir to materiāls.

Neiztikt arī bez kancelejas precēm

Lai darbs virzītos uz priekšu, nepieciešamas arī dažādu veidu kancelejas preces, piemēram, pildspalvas, zīmuļi, līmlapiņas, marķieri u.c. Šādas preces ērtāk iegādāties internetā – tādējādi viss nepieciešamais var tikt iegādāts vienuviet, turklāt interneta veikali parasti piedāvā arī izdevīgākas cenas, kas, iegādājoties kancelejas preces vairumā, var atmaksāties. Turklāt vienkāršāk taču ir visu nepieciešamo saņemt pie biroja durvīm, nevis doties uz kancelejas preču veikalu, vai ne?

Neiztikt arī bez piemērotas datortehnikas

To, ka dators nepieciešams ikvienā birojā, zina katrs, taču ir vēl virkne ierīču un lietu, bez kurām biroja darbs apstājas. Izplatītākās no tām ir:
Printeri un skeneri;
Projektori;
Atbilstoša datora programmatūra.

Iegādājoties šāda veida preces, svarīga ir ne tikai izdevīga cena un atbilstoša preces veiktspēja, bet arī uzņēmuma reputācija un darbības veids, lai gadījumā, ja kāda no ierīcēm veiksmīgi nefunkcionēs, to būtu iespējams bez problēmām nodot garantijas servisam. Kur vislabāk iegādāties biroja preces?

Ja viss nosauktais nepieciešams arī Tavā birojā, ielūkojies viedveikala 1a.lv piedāvājumā, jo šeit atrodamas visas iepriekš nosauktās biroja preces – sākot ar pildspalvām un beidzot ar datoriem. Par šī veikala kvalitāti runā gan tā klienti, gan skaitļi: 

98.5 % klientu pēc pirkuma veikšanas ir apmierināti un plāno iepirkties atkārtoti;
Pasūtījumiem pieejami astoņi dažādi piegādes veidi;
1a.lv saņēmis dažādas balvas un apbalvojumus no daudziem vadošajiem ražotājiem;
Vidēji mēnesī Baltijā tiek izsūtītas 150 tūkstoši produktu vienības.

Ielūkojies šeit un iegādājies nepieciešamo jau tūlīt!



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats