25. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Bārbala, Līksma
Sākuma lapa » Sabiedrība » Dalder – jaunākās paaudzes bezmaksas sludinājumu portāls
Dalder – jaunākās paaudzes bezmaksas sludinājumu portāls
Autors: Publicitātes materiāls / 24. oktobris 2017, 12:46
Sludinājums ir viena no senākajām mārketinga un reklāmas formām - tas izsenis bijis vienkāršākais veids, kā nopirkt un pārdot sev interesējošas lietas. Latvijā esošā interneta sludinājumu portālu sistēma zināmu laiku stagnējusi bez attīstības, kas sludinājumu portālu entuziastus mudinājis radīt ko jaunu. Reaģējot uz tirgus pieprasījumu, ir izveidots inovatīvs, unikāls, lietotājiem funkcionāli ērts un mūsdienīgs sludinājumu un e-komercijas portāls dalder.lv. Tā piedāvātā funkcionalitāte ir jaunums ne tikai Latvijas, bet arī pasaules līmenī. 


Sludinājumu portālu jaunā ēra – dalder.lv 

Dalder sludinājumu portāls un tā radītāji ir pārliecināti, ka arī Latvijas patērētājam nepieciešams ne tikai vienkāršs sludinājumu portāls, bet vienlaikus arī mārketinga platforma, ar kuras palīdzību pārdevējiem iespējams gan ievietot sludinājumus, gan organizēt biznesa komunikāciju ar pircējiem. Portāla galvenais mērķis ir informācijas ērtāka un lētāka patērēšana nekā šobrīd tirgū pieejamajos portālos. Portāla lielākā priekšrocība ir nebijusī pieredze darba meklētājiem, pakalpojumu piedāvātājiem un preču pārdevējiem. 

Ko tas nozīmē patērētājam? Dalder funkcionalitāte un uzbūve ir radīta domājot par tā lietotājiem. Tā ir iespēja vienkārši un ērti ievietot sludinājumus, atrast nepieciešamo preci un iepazīties ar dažādiem akciju piedāvājumiem. Portāla uzbūves pamatā ir klasiska sludinājumu sistēma, piedāvājot iespēju ievietot manuālus un automatizētus bezmaksas vai maksas informatīvos sludinājumus. Portāla dizains un lietojamība vairākkārtīgi pārspēs esošo tirgus līderu sniegumu, jo kā galvenais kritērijs izvirzīts lietotājs un tā ērtums.

Dalder.lv darbības principi un funkcijas

Pašreizējā tirgus pieeja paredz, ka par sludinājumiem jāmaksā. Dalder uzskata, ka bezmaksas sludinājumu izvietošanai būtu jābūt normai. Lapā piedāvātas līdzīgas pamatfunkcijas kā citiem populārākajiem sludinājumu portāliem, kā arī vairākas jaunas funkcijas: 

  • Labākā filtrēšanas sistēma pasaulē; 
  • Reģistrēta lietotāja profils, kas kalpo arī kā vizītkartes mājaslapa;
  • Tiešā komunikācija ar pārdevēju;
  • Unikāla un nebijusi kuponu un akciju sistēma. 

Pašlaik pieejamajos sludinājumu portālos nav iespējams apskatīt informāciju par pārdevēju, kas nozīmē lielāku risku iegādāties viltotas vai zagtas lietas. Tāpat nav iespējas saņemt atsauksmes vai novērtējumu, kas var palīdzēt atpazīt godprātīgu pārdevēju. Dalder arī šis mīnuss ir novērsts, piedāvājot gan apskatīt informāciju, gan komunicēt tiešsaistē. 

Kvalitāte ikvienā detaļā 

Dalder.lv lepojas ar profesionālām zināšanām interneta mārketingā, ko apstiprina viegla informācijas pārskatāmība, analītiskie rīki un pamatotie dizaina elementi. Tāpat rūpēs par lietotāju ērtību tiek nodrošināts tehniskais atbalsts. Ikvienam pārdevējam ir iespēja portālā izveidot savu mikro mājas lapu. 

Augstas klases serviss un apkalpošana 

Lietotājam būs iespējams reģistrēties ar saviem sociālo tīklu profiliem, kā arī saņemt nemitīgu atbalstu, ko nodrošina moderatori gan telefoniski, gan e-pastā. Populārākajos sludinājumu portālos komunikācija ir viena no būtiskākajām problēmām, ko apliecina tās aktualizācija masu medijos un PTAC. Skaudrā statistika vēlreiz apliecina, ka lietotājiem nepieciešams jauns un fleksibls rīks, ar ko pirkt un pārot. 

Savukārt informācijas kvalitātes nodrošināšanas galvenie principi ir tās filtrēšanas iespējas, moderācija, kā arī lietotāju atbalsts dažādos kanālos. Tas nozīmē, ka būs iespējams atrast sev nepieciešamo lietu konkrētā reģionā, ekonomējot laiku, kas jāpatērē pārskatot visus sludinājumus. 

Dalder.lv piedāvā plašas mārketinga iespējas 

Dalder sludinājumu portāls sniedz ne tikai klasiskās iespējas ievietot un aplūkot sludinājumus, bet tā attīstībā būtiska loma atvēlēta ir mārketinga komunikācijai, kas efektīvi skar un risina problēmas svarīgās interneta mārketinga kategorijās: 

  • Informācijas izvietošana, 
  • Sasniedzamība, 
  • Efektivitāte, 
  • Lokalizācija,
  • Datu apstrāde. 

Tas nozīmē jaunu pieredzi gan reklāmas devējiem, gan tās lietotājiem. 

Izvēloties inovatīvo un mūsdienīgo dalder.lv ieguvumi ir vairāki un acīmredzami. Nepaliec pie novecojuša pakalpojumu sniedzēja ieraduma pēc! Izvēlies modernām prasībām atbilstošu mārketinga rīku!



Diskusija par rakstu (636)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats