24. aprīlis, Trešdiena
Vārda dienas: Nameda, Visvaldis
Sākuma lapa » Sabiedrība » Vienotības vienīgā iespēja – vēlēšanās startēt kopā ar citu politisko partiju
Vienotības vienīgā iespēja – vēlēšanās startēt kopā ar citu politisko partiju
Autors: Jānis Lācis / BIZNESS.LV / 22. septembris 2017, 16:13
Kā intervijā Latvijas Radio raidījumā “Labrīt” atzina partijas “Vienotība” domes priekšsēdētājs, Eiropas Parlamenta deputāts Krišjānis Kariņš, pašreizējai koalīcijas partijai būtu nopietni jāizvērtē iespēja nākamajās Saeimas vēlēšanās startēt kopā ar citu politisko spēku.


Kariņš uzskata, ka partijas veiksmes stāsts beidzās galvenokārt tad, kad Latvijas Ministru prezidenta amatu pameta Valdis Dombrovskis, kurš tagad ir Eiropas Komisijas viceprezidenta amatā.

“Viņš noteica galveno kursu un saturu. “Vienotībai” Dombrovska personā bijis skaidrs redzējums, kā iziet no tobrīd valstī valdošās krīzes. Pēc tam, kad Dombrovskis devās darba gaitās uz Briseli, pieklusa balsis uzņēmējdarbības veicināšana atbalstam, kam jābūt vienai no “Vienotības” prioritātēm līdztekus nopietnai nodokļu sistēmas reformai,” skaidroja deputāts.

Jautāts, kāds šobrīd ir partijas mērķis, Kariņš norāda, ka šobrīd galvenais ir atgūt savu stabilitāti un nākt klajā ar skaidru piedāvājumu. Otrs – uzrunāt citus politiskos spēkus par to, vai iespējams atrast kopīgu valodu un vai iespējams strādāt kopā.

Tāpat deputāts informē, ka partijai vajadzētu nopietni apsvērt iespēju vēlēšanās startēt kopā ar kādu citu partiju.

Kā ziņots, pēdējie partiju reitingi liecina, ka partijas “Vienotība” popularitāte turpina kristies. Nākamās Saeimas vēlēšanas paredzētas 2018. gada rudenī.



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats