23. aprīlis, Otrdiena
Vārda dienas: Georgs, Jurģis, Juris
Sākuma lapa » Sabiedrība » Kaimiņš vēlētos atlaist pusi no Latvijas valsts ierēdņiem
Kaimiņš vēlētos atlaist pusi no Latvijas valsts ierēdņiem
Autors: BNA / 17. augusts 2017, 13:20
Latvijā uz pusi jāsamazina ierēdņu skaits, kā arī jāsamazina ministriju skaits, LTV raidījumā “Rīta Panorāma” pauda politiskās partijas ”KPV LV” dibinātājs un Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš.

Tā kā jaunais valsts pārvaldes reformas plāns paredz triju gadu laikā par 6% samazināt ierēdņu skaitu, deputāts vēlētos panākt vēl lielāku skaitu.

“Mēs gribētu izdarīt tā, ka mēs atlaistu pusi no Latvijas valsts ierēdņiem, mums ir milzīga ierēdņu gūzma un Latvijas nodokļu maksātāji nespēt šai ierēdņu masai ”samaksāt algas”,” skaidro politiķis.

Šobrīd partija strādā pie jaunas programmas, kas ietvers uzdevumus gan par ierēdņu, gan ministriju skaita samazināšanu.

Jautāts, kādēļ pēkšņi partija ir kļuvusi noslēgta un vairs nav tik aktīva publiskajā telpā, Kaimiņš skaidro, ka “Mēs strādājam ne „Twitter”, ne “Facebook”. Mēs strādājam ar jauno programmu.”

Deputāts arī noraidīja žurnālistu apgalvojumu, ka šogad notikušajās pašvaldību vēlēšanās partijai neesot veicies. Viņaprāt, rezultāti priekš jaunas partijas “ir labi”.

Kā tika ziņots iepriekš, jūlijā populārākā partija joprojām bijusi “Saskaņa”, bet par Kaimiņa vadīto partiju “KPV LV” Saeimas vēlēšanās gatavi balsot bija 1,4 %.



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats