19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Sabiedrība » Uz Liepājas avioreisiem pārdots jau 1200 biļešu
Uz Liepājas avioreisiem pārdots jau 1200 biļešu
Autors: BNA / 22. maijs 2017, 13:13
Teju nedēļas laikā uz jaunatklātajiem reisiem uz un no Liepājas pārdotas vairāk nekā 1200 biļetes, šorīt intervijā LNT raidījumā “900 sekundes” atklāja satiksmes ministrs Uldis Augulis (ZZS).

Kā uzsvēra Augulis, pārdoto biļešu skaits liecina, ka Latvijas nacionālās aviokompānijas «airBaltic» jaunā reisa Rīga-Liepāja rezultāti ir labāki nekā sākotnēji kompānija bija plānojusi.

Augulis atgādināja, ka lidojumi plānoti tikai vasaras sezonā līdz oktobrim, jo Liepājas lidostā pagaidām ziemas sezonā reisus nav iespējams apkalpot.

Vaicāts, vai nākotnē ir plānoti reisi arī uz Ventspili un Daugavpili, Auglis atbildēja, ka šobrīd ne Ventspils, ne Daugavpils lidostas pagaidām tehniski nav gatavas regulārajiem reisiem.

Jau vēstīts, ka Latvijas lidsabiedrība airBaltic 16.maijā uzsāka iekšzemes lidojumus no Rīgas uz Liepāju. Jaunais maršruts piedāvā ērtus lidojumus uz Baltijas jūras krasta pilsētu ceļotājiem no 60 airBaltic galamērķiem Eiropā, Skandināvijā, Tuvajos Austrumos un NVS valstīs.

airBaltic no Rīgas uz Liepāju lidojumus veic trīs reizes nedēļā ar Bombardier Q400 NextGen lidmašīnu. Lidojums ilgst 40 minūtes. Vienvirziena biļetes cena ir, sākot no 15 eiro, ieskaitot lidostas nodevas un transakcijas maksu.



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats