28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Sabiedrība » Bondars: Kučinskis ir nespējīgs ieņemt premjera amatu
Bondars: Kučinskis ir nespējīgs ieņemt premjera amatu
Autors: BNA / 11. februāris 2016, 9:00
Man kauns, ka Latvijai būs tāda valdība, kuru ir sastādījis Kučinska kungs, šorīt intervijā LNT raidījumam “900 sekundes” sacīja Latvijas reģionu apvienības deputāts Mārtiņš Bondars.


Viņš apliecināja, ka Latvijas reģionu apvienība neatbalstīs Zaļo un Zemnieku savienības (ZZS) premjera amata kandidāta Māra Kučinska valdību, asu kritiku veltot valdības deklarācijai, kuru Bondars nodēvēja par nesakarīgu un izplūdušu.

“Man kauns, ka Latvijai būs tāda valdība, kuru ir sastādījis Kučinska kungs. Kučinskis simbolizē tādas lietas, no kā Latvija ir mēģinājusi aiziet projām,” pauda Bondars.

Viņaprāt Kučinskis ir nespējīgs ieņemt premjera amatu, gan savu to pašu valodu zināšanu vai saturisko zināšanu jautājumā.

“Paskatieties uz deklarāciju – sarakstīts daudz, pateikts maz,” pauda Bondars.

Jau vēstīts, ka ceturtdien, 11.februārī, paredzētajā Saeimas balsojumā par premjera amata kandidāta Māra Kučinska (ZZS) jauno Ministru kabineta sastāvu to atbalstīs visi partijas “Vienotība” un Nacionālās apvienības Saeimas frakciju deputāti.

Savukārt opozīcijā esošie politiskie spēki, tai skaitā partija “Saskaņa”, “No sirds Latvijai” un Latvijas Reģionu apvienība, gan savas domas nav mainījuši un parlamenta ārkārtas sēdē balsos pret Māra Kučinska valdību.



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats