19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Sabiedrība » Seile: Vienotības vadība neredz mani nākamajā valdībā
Seile: Vienotības vadība neredz mani nākamajā valdībā
Autors: BNA / 7. janvāris 2016, 8:45
Valdošās partijas "Vienotība" vadība neatbalsta pašas partijas izvirzītās izglītības un zinātnes ministres Mārītes Seiles darba turpināšanu nākamajā valdībā.


Kā šorīt LTV raidījumam "Rīta panorāmai" atzina pati Seile, pašreiz viņas darba turpinājumam no "Vienotības" puses nav nepieciešamais atbalsts, kas esot noprotams no publiski izskanējušas informācijas, ka valdošās partijas plānos neesot iesaistīt viņu nākamās valdības darbā.

Pati ministre atzīst, ka ir domājusi par iespējamo darba turpināšanu nākamajā valdībā, taču neatklāja, vai būtu gatava atkārtoti ieņemt ministres amatu.

Jau vēstīts, ka arī Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrība (LIZDA) nevēlas turpmāk izglītības un zinātnes ministres amatā redzēt Mārīti Seili.

LIZDA Padome paudusi neapmierinātību ar IZM darbu.  Tiek norādīts, ka pedagogi joprojām tiek turēti neziņā par to, kā tiks aprēķināta viņu darba samaksa, turklāt IZM nav ņēmusi vērā streika prasības, jo nav redzams, kā uzlabosies situācija pirmsskolu pedagogiem, atbalsta personālam, mazo skolu pedagogiem, un nav iespējams pārliecināties par to, vai atkal kādam neatņem, lai pieliktu citam.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Izglītība, Mārīte Seile

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats