19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Sabiedrība » Āboltiņa atzīst, ka viņas ūjināšana pasliktinās Vienotības reitingus
Āboltiņa atzīst, ka viņas ūjināšana pasliktinās Vienotības reitingus
Autors: BNA / 27. augusts 2015, 12:48
Partijas “Vienotība” līdere Solvita Āboltiņa atzīst, ka viņas ūjināšana pensionāru piketa laikā pasliktinās partijas reitingus.


Partijas “Vienotība” vadītāja Solvita Āboltiņa LTV savu ūjināšanu pensionāru piketa laikā skaidro kā joku, kuru pieredzējis politiķis nedrīkstēja atļauties.

"Šajā ūjināšanā nebija ļaunu nodomu, un, ja kāds tajā saskata, ka es kādu esmu aizvainojusi, tad es no sirds atvainojos. Es neesmu ne tā audzināta, ne arī savā politiskajā pārliecībā uzskatu, ka par veciem cilvēkiem vajadzētu ņirgāties," skaidroja Āboltiņa.

Vienlaikus viņa norāda, ka piketā ievērojusi agresīvus arodbiedrības LABA pārstāvjus, un dzirdējusi dažādas rupjības, atzīstot, ka tas tomēr nevarēja kļūt par pamatu šādai rīcībai.

Partijas "Vienotība" līdere atzina, ka apzinās, ka partijas reitingi vēl vairāk kritīs, piebilstot, ka viņas rīcībai noteikti būs ietekme. "Manā uztverē "Vienotības" slikto reitingu pamatā ir iekšējās nesaskaņas, ko mēs demonstrējām un komandas trūkumu," pauda Āboltiņa.

Jau vēstīts, ka plašu rezonansi sabiedrībā izraisīja "Vienotības" līderes Solvitas Āboltiņas uzvedība pensionāru piketa laikā - uz pensionāra saucieniem Āboltiņa atbildēja ar ūjināšanu.



Diskusija par rakstu (0) , pensionāru pikets, Solvita Āboltiņa, Vienotība

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats