25. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Bārbala, Līksma
Sākuma lapa » Sabiedrība » Liepnieks šokā: Kurš saņems Maltā arestētos 3 miljonus? [papildināts]
Liepnieks šokā: Kurš saņems Maltā arestētos 3 miljonus? [papildināts]
Autors: NRA.lv / 15. maijs 2015, 14:11
Polittehnologs Jurģis Liepnieks savā twitter profilā ir komentējis Rīgas apgabaltiesas lēmumu tā dēvētajā Digitālās televīzijas lietā. Jau rakstījām, ka J. Liepniekam tiesa kā galīgo sodu noteica naudas sodu 200 minimālo mēnešalgu jeb 72 000 eiro apmērā.

"Ja pareizi sapratu, tiesa noņēma arestu Maltā arestētajiem 3mio. Es pat zinu, kurš viņus saņems. Dzīve kā jau dzīvē-vieniem cietums,citam..." savā twitter pauž polittehnologs J. Liepnieks,

Liepnieks īsi pirms sprieduma izskatījās mierīgs un nodevās žurnāla lasīšanai. Jau pēc sprieduma polittehnologs izskatījās sadrūmis. "Manī mutuļo emocijas, un es varbūt negribētu neko sīkāk komentēt. Skaidrs, ka pilnīgi neko tādu spriedumā nebiju gaidījis ar visu savu pieredzi un nebija man tādas prognozes, kāds varētu būt iznākums. Mēģināsim kaut ko vēl sagremot un saprast. Es esmu šokēts," žurnālistiem teica Liepnieks.

Lielākais pārsteigums Liepniekam ir par to, ka spriedums ir notiesājošs. "Tomēr 12 gadus cilvēkus vazāt pa tiesām izmeklēšanas lietā, kurā zaudējumi nevienam nav nodarīti, kurā nav cietušā, un tad vēl pēc 12 gadiem ielikt uz trīs gadiem cietumā," uzsvēra Liepnieks, atgādinot, ka vairākiem apsūdzētajiem tiesa piemēroja trīs gadu cietumsodus.

Jau ziņots, ka bijušā premjerministra Andra Šķēles kādreizējam biroja vadītājam, polittehnologam Jurģim Liepniekam tiesa kā galīgo sodu noteica naudas sodu 200 minimālo mēnešalgu jeb 72 000 eiro apmērā. Tāpat tiesa nolēma no Liepnieka valsts labā piedzīt vairāk nekā 184 000 eiro.

Rīgas apgabaltiesa šodien nolēma atzīt par vainīgiem 12 digitālās televīzijas krimināllietā apsūdzētos, septiņiem no viņiem piespriežot reālu cietumsodu, bet sešiem nosakot naudas sodus. Tikmēr piecas personas attaisnotas un viena atbrīvota no kriminālatbildības, raksta NRA.lv




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Digitālā televīzija, Jurģis Liepnieks, Rīgas apgabaltiesa, Twitter

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats