20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Sabiedrība » Dinamo nauda ir. KHL turpina vārguļot
Dinamo nauda ir. KHL turpina vārguļot
Autors: Imants Vīksne / NRA.lv / 17. oktobris 2014, 9:47
Kas ir dāsnais sponsors, atklāts netiek, taču galvenais, ka spēlētāji saņēmuši savas aizkavētās algas un cita darbavieta viņiem nebūs jāmeklē. Kā vēsta kluba pārstāvis Jānis Stepītis, tagad naudas pietiek visai sezonai. Iepriekš kluba padomes priekšsēdētājs un prezidents Juris Savickis stāstīja, ka runa ir par visai nopietnu summu – 12 miljoniem. Sponsora vārds atklāts netiek. Tas esot Eiropas uzņēmums, kas strādā gan Krievijā, gan Rietumos, ziņo LETA.


Rīgas klubs, jāatgādina, nav vienīgais, ko Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) nomocījušas finanšu problēmas. Neoficiāli tiek lēsts, ka tādas ir vismaz desmit komandām. Publiski sūdzēties un draudēt ar līgumu laušanu sadūšojušies vienīgi Astanas Baris, kur spēlē arī latvietis Oskars Bārtulis. Tur algas nav saņemtas par augustu un septembri. Šis fakts gan nav atstājis graujošu attieksmi uz komandas sniegumu. Piektā vieta Austrumu konferencē. Tikmēr rīdzinieki Rietumu konferencē no astoņpadsmit spēlēm zaudējuši 13 un pašlaik turnīra tabulā nošļūkuši uz 12. vietu. Trešie no beigām. Tagad līdz ar finansiālā un gara stāvokļa uzlabošanos no hokejistiem, cerams, gaidāma arī kvalitatīvāka spēle.

Taču maz ticams, ka arī KHL kopumā šosezon varēs atvadīties no sarežģījumiem. Cēloni min sporta radījuma Overtime vadītājs Valdis Valters: «Tas ir politisks projekts, kas nav būvēts uz biznesa pamatiem. To ietekmē oligarhu spēlītes, un tagad viņiem naudiņas ir mazāk. Ar Putina (lasi Gazprom) aiziešanu KHL ir zem sitiena.».


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Rīgas Dinamo

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats