19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Sabiedrība » Palielinās atļauto braukšanas ātrumu uz Salu tilta
Palielinās atļauto braukšanas ātrumu uz Salu tilta
Autors: Apollo.lv / 21. augusts 2014, 11:14
Policija paziņojusi, ka turpmāk veiks reidus uz Salu tilta, lai pārliecinātos, ka autovadītāji ievēro atļauto braukšanas ātrumu. Tomēr Rīgas domē jau esot lemts par braukšanas ātruma palielināšanu uz tilta, kur patlaban notiek vērienīgi remontdarbi.


Valsts policijas Satiksmes drošības pārvaldes priekšnieks Normunds Krapsis sarunā Latvijas Televīzijas raidījumā «Rīta Panorāma» vēlreiz apstiprināja, ka uz Salu tilta policisti veiks reidus, jo saņemtas sūdzības no būvniekiem, ka autovadītāji brauc pārāk ātri, raksta Apollo.lv.

Vienlaikus Krapsis atklāja, ka Rīgas domē jau lemts, ka atļautais braukšanas ātrums uz tilta tiks palielināts no 30 kilometriem stundā (km/h) līdz 50 km/h.

«Apollo» jau ziņoja, ka uz Salu tilta braukšanas ātrums ierobežots līdz 30 km/h, taču šo ierobežojumu daudzi šoferi neievēro.

Policija sola regulārus reidus, jo saņemti divi tilta būvnieku iesniegumi par pārāk lielu ātrumu uz tilta. Šoferi ir neapmierināti, ka apturēto pārkāpēju dēļ uz tilta veidojas sastrēgumi.

Krapsis atzīst, ka saprot to, ka tiek radītas neērtības pārējiem satiksmes dalībniekiem, bet policijai jāspēj nodrošināt satiksmes drošību.

Krapsis uzsver, ka automašīnu kontrole notiekot tajā ceļa posmā, kur ir ceļa paplašinājums sabiedriskā transporta pieturas vietas dēļ, līdz ar to šeit veidojas veselas trīs joslas. Krapsis uzsver, ka ātrums uz Salu tilta ir jākontrolē, jo šoferi, kas neievēro šeit atļauto ātrumu, apdraud būvniekus.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Salu tilts

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats