28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Sabiedrība » Krievijas estrādes slavenības ignorēs aizliegumu ierasties Latvijā
Krievijas estrādes slavenības ignorēs aizliegumu ierasties Latvijā
Autors: Apollo.lv / 22. jūlijs 2014, 12:29
Dziedātāja Valērija Latvijas «melnajā sarakstā» juridiski nemaz nav iekļauta, un juridiski šķēršļu dziedātājas iekļūšanai Latvijā nevajadzētu būt, Latvijas Televīzijas raidījumam «Panorāma» pavēstījusi  dziedātājas menedžere Darja Kovaļenko.


«Mēs redzējām oficiālo paziņojumu Latvijas ārlietu ministrijas mājas lapā. Bet ir viena nianse. Tur norādīta Alla Perfilova, bet dziedātājas pasē rakstīts Valērija Perfilova.Viņa jau sen ir nomainījusi savu vārdu,» sacīja Kovaļenko.

Tikmēr Oļegs Gazmanovs uzsvēris, ka ieradīšoties Latvijā, neskatoties uz aizliegumu iebraukt, raksta Apollo.lv.

Jau ziņots, ka producents Josifs Prigožins, kurš pārstāv «melnajā sarakstā» iekļauto Allu Perfilovu jeb Valēriju un vienlaikus ir arī viņas dzīvesbiedrs, paziņojis, ka Rinkēvičam būtu jāatkāpjas no amata. «Kādas viņam tiesības aizliegt mākslinieku,» intervijā krievu radiostacijai RSN izteicies Prigožins. «Tā ir provokācija.»

Īpašu lielu producenta «sašutumu» esot izsaucis tas, ka Latvijas lēmums neesot nekādi pamatots. «Nekādu pamatojumu nav, nekādu argumentu. It kā kaut kur kāds [kaut ko] teicis par citu valsti. Nekādu konkrētu izteikumu par latviešiem no Valērijas puses nav bijis,» žēlojas Progožins.

Viņš arī paziņojis, ka viņa pārstāvētā dziedātāja vērsīšoties ar sūdzībām Krievijas Ārlietu ministrijā un starptautiskajās organizācijās.

Savukārt intervijā krievu tīmekļa portālam «super.ru» Prigožins izteicies, ka «Jaunā viļņa» organizatora Igora Krutoja vietā viņš pasludinātu Latvijas boikotu un šī gada pasākumu atceltu.

Jau ziņots, ka  ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (V) liedzis Latvijā ieceļot trīs plaši pazīstamiem Krievijas dziedātājiem - Oļegam Gazmanovam, Josifam Kobzonam un Allai Perfilovai, kura pazīstama ar skatuves vārdu Valērija.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: aizliegums, Oļegs Gazmanovs

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats