20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Sabiedrība » Tihonova birojs glabās Grūtupa piemiņu
Tihonova birojs glabās Grūtupa piemiņu
Autors: Ilze Šteinfelde / NRA.lv / 3. jūlijs 2014, 11:36
Zvērinātu advokātu padome ir reģistrējusi zvērināta advokāta Viktora Tihonova biroju, kurš atrodas Andra Grūtupa biroja vietā un kurā darbojas bijušie Andra Grūtupa kolēģi.


Zvērināta advokāta A. Grūtupa birojs tika izveidots 1991. gadā, un visus šos gadus Andra Grūtupa vārds bija šī biroja vizītkarte. «Diemžēl sakarā ar biroja dibinātāja un patrona Andra Grūtupa aiziešanu mūžībā Zvērināta advokāta A. Grūtupa biroja darbība juridiskā izpratnē ir beigusies. Patrons nevēlējās, lai pēc viņa aiziešanas birojs turpinātu darbību ar viņa uzvārdu. Šāda izvēle mums liekas pašsaprotama un loģiska, jo par Andri Grūtupu ir palikuši ļoti daudzi pieminekļi grāmatu un sasniegto darbu izskatā. Patrons paliks mūsu piemiņā. Tomēr ne reizi netika pieļauta varbūtība, ka profesionālā pēctecība tiktu pārtraukta,» skaidroja jaunā biroja advokāti.

Arī zvērināts advokāts Viktors Tihonovs NRA.lv apliecināja, ka birojs, neraugoties uz nosaukuma maiņu, turpinās iesāktās lietas, reizē godājot Andra Grūtupa piemiņu. «Faktiski nekas nav mainījies – ne darbinieku sastāvā, pat ne telpu interjerā. Mēs savu profesionālo darbību turpināsim tās pašas komandas sastāvā, kāda tā bija iepriekš, un tajās pašās telpās, kurās iepriekš, – Rīgā, Skolas ielā,» teica V. Tihonovs, kurš birojam pievienojās 2000. gadā vasarā – tieši pirms 14 gadiem.

Šobrīd kopā ar V. Tihonovu birojā strādā zvērināts advokāts Oskars Ramiņš, zvērināts advokāts Jānis Lazdiņš, zvērināta advokāta palīgs Gatis Gailums un biroja vecākā juriste Liene Pierhuroviča.

Biroja prioritāte arī turpmāk būšot lietu vešana tiesā civillietās, administratīvajās un krimināllietās. Šā mērķa sasniegšanai solīts izmantot visas biroja teorētiskās un praktiskās juridiskās zināšanas, iemaņas un iegūto kvalifikāciju. «Mēs arī turpmāk centīsimies godprātīgi izpildīt savu advokātu pienākumu un pēc labākās sirdsapziņas izpildīt aicinājumu palīdzēt klientam atrisināt juridisko kāzusu, sasniedzot pēc iespējas labāko rezultātu. Sekosim savai devīzei Uzvarēt un nepadoties!» solīja Zvērināta advokāta Viktora Tihonova biroja darbinieki.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Andris Grūtups, Viktors Tihonovs

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats