20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Sabiedrība » Kalvītis atgriezīsies politikā; par treknajiem gadiem nejūtas vainīgs
Kalvītis atgriezīsies politikā; par treknajiem gadiem nejūtas vainīgs
Autors: Apollo.lv / 26. jūnijs 2014, 11:50
Kādreiz politikā ļoti zināmi cilvēki gatavi kopā ar partijas «Vienoti» Latvijai!» līderi Aināru Šleseru atgriezties uz lielās politiskās skatuves. Laikraksts «Diena» ceturtdien vēsta, ka kādreizējie politiskie līderi 3.jūlijā paziņos par startu Saeimas vēlēšanās.


Laikraksts ziņo, ka politiskajā spēkā apvienosies ekspremjeri Aigars Kalvītis un Ivars Godmanis, kā arī bijušais Tautas saskaņas partijas priekšsēdis Jānis Jurkāns, kādreizējais tēvzemiešu līderis un Saeimas priekšsēdētājs Jānis Straume, un citi.

Kalvītis atzinis, ka viņam ir žēl noskatīties uz «šīs valsts lēnajiem attīstības tempiem – ja mēs tā mīņāsimies, tad Eiropas Savienības līmeni nevarēsim sasniegt». Tāpēc cilvēkiem, kuriem vēl ir spēks un enerģija, ir jāliek šie resursi lietā, raksta Apollo.lv.

Atgādinot par tā dēvētajiem treknajiem gadiem, Kalvītis reaģējis bez vainas apziņas, proti - toreiz valsts esot attīstījusies, un ap šo jautājumu bijis pārāk daudz politiskās propagandas. Viņš uzskata, ka tagadējiem politiķiem pietrūkstot gan profesionalitātes, gan pieredzes, un valstī vispār neesot politikas – to, kas pastāv, viņš uzskata tikai par eksistēšanu izdzīvošanas režīmā, raksta izdevums.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Aigars Kalvītis, Vienoti» Latvijai

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats