28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Sabiedrība » Ingūna Rībena pamet Vienotību
Ingūna Rībena pamet Vienotību
Autors: NRA.lv / 10. jūnijs 2014, 14:44
Ilggadējā partijas "Jaunais laiks", vēlāk arī "Vienotības" biedre un pamatlicēja, kādreizējā kultūras ministre Ingūna Rībena paziņojusi par izstāšanos no partijas "Vienotība".


Esmu pieņēmusi lēmumu izstāties no partijas "Vienotība", lai arī manas vērtības un uzskati, ar kuriem ienācu politikā pirms 12 gadiem, nav mainījušies.

Atzinīgi vērtēju Dombrovska valdības darbu grūtajos krīzes gados. Taču ļoti labi apzinos, ka patiesībā visu "veiksmes stāsta" smagumu uz saviem pleciem ir iznesusi tā latviešu tautas daļa, kas turas pie vērtībām, kuras mēdz dēvēt par nacionāli konservatīvām, proti, pie patriotisma un liktenīgas, negrozāmas pienākuma apziņas pret savu ģimeni, tautu, zemi un valsti.

Stabilitāte ir nevis kāda politiska grupējuma spējā ilgāku laiku noturēties pie varas, bet gan vērtībās, kas ir palikušas nemainīgas kopš Latvijas valsts dibināšanas līdz pat mūsdienām.

Nav viegli pamest partiju, pie kuras šūpuļa esmu stāvējusi ar vislabākajām domām un cerībām. Tomēr šobrīd - manā skatījumā - "Vienotība" cenšas apvienot sevī pārāk plaša idejiskā spektra politiķus.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Ingūna Rībena, Vienotība

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats