25. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Bārbala, Līksma
Sākuma lapa » Sabiedrība » Arī Straujuma nosoda Lemberga izteikumus
Arī Straujuma nosoda Lemberga izteikumus
Autors: Apollo.lv / 15. maijs 2014, 16:38
Ministru prezidente Laimdota Straujuma (V) nosoda Ventspils pilsētas domes vārdā izteiktos apgalvojumus un bezatbildīgo retoriku attiecībā uz NATO spēku klātbūtni Latvijā.


Ar preses sekretāres Džeinas Tamuļevičas starpniecību Straujuma norāda, ka NATO karavīri Latvijā ir ieradušies pēc Latvijas valdības ielūguma. Ņemot vērā sarežģīto starptautisko situāciju, kas izveidojusies pēc Krievijas klaji agresīvās rīcības Ukrainā, šobrīd jo īpaši kā jebkad ir svarīga citu alianses militārpersonu klātbūtne Latvijā. NATO karavīri ir arī Latvijas karavīri un mūsu valstī viņi ir Latvijas un tās sabiedrības aizstāvji, raksta Apollo.lv.

«Nav attaisnojumu nepiedienīgai uzvedībai, bet vēl mazāk attaisnojama ir vardarbība un smagu miesas bojājumu nodarīšana, kas 10. un 11.maijā piedzīvota Ventspilī,» norāda Straujuma.

Tamuļeviča uzsver, ka nodarījumus izmeklē tiesībsargājošās iestādes un Ministru prezidente personīgi seko izmeklēšanas gaitai. Ministru prezidente cer, ka pēc iespējas drīz izmeklēšana atklās patiesos notikumu apstākļus un vainīgos, kas tiks sodīti likumā noteiktajā kārtībā. Ministru prezidente arī vēlas atgādināt, ka par kārtību pilsētā ir atbildīga pašvaldība.

Lai apspriestu drošības stāvokli pašvaldībās, Ministru prezidente ir uzdevusi sasaukt koalīcijas sadarbības padomes darba sēdi, kas notiks piektdien plkst. 9 Ministru kabinetā.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Aivars Lembergs, Laimdota Straujuma, NATO

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats