25. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Bārbala, Līksma
Sākuma lapa » Sabiedrība » Kalvītis uzskata, ka Latvijā pastāv milzīgi nemieru riski
Kalvītis uzskata, ka Latvijā pastāv milzīgi nemieru riski
Autors: Apollo.lv / 13. maijs 2014, 11:27
Bijušais premjers Aigars Kalvītis pauž pārliecību, ka Latvijā pastāv iekšēju nemieru riski, turklāt viņš uzsver, ka riski «ir pietiekoši nopietni».


Sarunā LNT raidījumā «Dombura studija» Kalvītis sacīja, ka mēs dzīvojam divkopienu valstī, un tā ir viena no lielākajām problēmām. «Latvijā ir milzīgi [nemieru] riski. Tā mēs runājam [ka Latvijā ir dažas marginālas organizācijas, kas pauž radikālus viedokļus]. Es biju Doņeckā vēl pirms visiem šiem notikumiem. Man nekad nelikās, ka tur iespējami ielu nemieri,» uzsvēra ekspremjers.

Jautāts, vai viņš apgalvo, ka Latvijā ir iespējami tāda mēroga nemieri, Kalvītis sacīja, ka «tāds risks pastāv». «Un pietiekoši nopietns. Tā ir lieta, ko mūsu paaudzes politiķi nav spējuši atrisināt. Visa politiskā komunikācija ir gājusi caur etnisko vadlīniju. Domāju, ka bija laiks, kad bija iespēja atbildību uzlikt uz cittautiešiem, ļaut strādāt valdībā. Taču nevaru atbildēt, kad tas bija jādara,» – tā Kalvītis.

Runājot par ārējo drošību, Kalvītis teica, ka šajā ziņā jūtamies droši, raksta Apollo.lv. «Bet iekšēji nemieri var būt. Atcerēsimies 13.janvāri. Ir ļoti grūti vadīt pūli,» atzīmēja viņš.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Aigars Kalvītis

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats