29. marts, Piektdiena
Vārda dienas: Agija, Aldonis
Sākuma lapa » Sabiedrība » Ušakovs velta skarbus vārdus Krievu marša pārstāvjiem
Ušakovs velta skarbus vārdus Krievu marša pārstāvjiem
Autors: Apollo.lv / 8. maijs 2014, 11:16
Rīgas mērs Nils Ušakovs (SC) velta skarbus vārdus biedrības «Rodina» pārstāvjiem, tos nodēvējot par klauniem.


Ušakovs piekrita Drošības policijas viedoklim, ka maršs, ko 9.maijā ieplānojusi biedrība «Rodina», var radīt nopietnus draudus sabiedrības drošībai. «Nevaru nepiekrist Drošības policijas viedoklim par draudiem. [..] Likumsargiem būs jāstrādā cītīgāk. Taču šodien būs tiesa, kas vērtēs «Rodina» iebildumus,» sarunā Latvijas Televīzijas raidījumā «Rīta Panorāma» teica viņš.

Runājot par «Rodina» pārstāvjiem, Ušakovs izteicās skarbi, raksta Apollo.lv. «Tie ir klauni, kas tur piedalās. Smieklīgi uz viņiem skatīties, viņi ir provokatori. Tie ir cilvēki, kas uzskata, ka ir Piebaltijas kazaki un sevi sauc par pulkvežiem. Viņiem Helovīnā jāpiedalās,» sacīja viņš.

Kopumā, vērtējot situāciju saistībā ar 9.maija pasākumiem Rīgā, Ušakovs teica, ka pasākumi nekādā gadījumā nav jāatceļ, taču likumsargiem jāveic konkrētas aktivitātes. «Mums nav bažu. Pasākums būs mierīgs, viss notiks atbilstoši,» pauda pašvaldības vadītājs.

Mērs neplāno atsaukties premjeres Laimdotas Straujumas (V) aicinājumam nepiedalīties 9.maija pasākumos. «Ar cieņu pret Straujumas kundzi, šoreiz viņai nepiekritīšu. Es nevaru nodot savas ģimenes tradīcijas,» teica Ušakovs.

Tāpat Rīgas mērs atgādināja, ka amatpersonas nedrīkst izlikties, ka nav šo cilvēku, kas ik gadu dodas pie tā dēvētā Uzvaras pieminekļa. «Izlikties, ka šo cilvēku nav, ir nepareizi. Ar viņiem ir jārunā.»


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: 9. maijs, Nils Ušakovs, Rodina

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats