20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Sabiedrība » Veidos Nacionālās apvienības Ziemeļlatvijas bloku
Veidos Nacionālās apvienības Ziemeļlatvijas bloku
Autors: Kate Namniece, BIZNESS.LV / 24. janvāris 2014, 9:53
Piektdien, 24. janvārī, plkst. 18.00 Kocēnu kultūras namā notiks Nacionālās apvienības "Visu Latvijai!" - "Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" Ziemeļlatvijas pašvaldību deputātu kopsapulce, kurā piedalīsies arī vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Einārs Cilinskis.


Sanāksmē paredzēta arī Kocēnu novada domes priekšsēdētāja Jāņa Olmaņa uzruna un prezentācija par Kocēnu novadu, kā arī iepazīšanās ar Ziemeļlatvijas novadu deputātiem un diskusijas par dažādiem aktuāliem jautājumiem. Sanāksmē piedalīsies arī Eiropas Parlamenta deputāta kandidāte, Kocēnu novada domes priekšsēdētāja vietniece Evija Nagle.

Darba kārtībā paredzēts lemt par Nacionālās apvienības "Visu Latvijai!" - "Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" Ziemeļlatvijas bloka izveidi, kas koordinēti aizstāvēs reģiona saimnieciskās intereses un virzīs tās atbalstīšanai uz Saeimu, kā arī aktīvi paudīs viedokli politiskajos jautājumos. Blokā iesaistīties varēs ikviens Nacionālās apvienības deputāts, kurš dzīvo Ziemeļlatvijas reģionā.  

Šāda bloka izveides idejas autori ir no Valmieras Saeimā ievēlētais deputāts Romāns Naudiņš un Kocēnu novada domes priekšsēdētājs Jānis Olmanis.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Einārs Cilinskis, Evija Nagle, Jānis Olmanis, Nacionālās apvienības Ziemeļlatvijas bloks, Romāns Naudiņš

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats