18. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Jadviga, Laura
Sākuma lapa » Sabiedrība » Prezidents netic, ka Straujuma pārdos dvēseli
Prezidents netic, ka Straujuma pārdos dvēseli
Autors: Apollo.lv / 9. janvāris 2014, 16:12
Valsts prezidents Andris Bērziņš nedomā, ka, veidojot jauno valdību, notiktu politiskas spēlītes, un pauž pārliecību, ka premjera amata kandidāte Laimdota Straujuma (V) nepārdos dvēseli, lai strādātu šo īso laiku līdz parlamenta vēlēšanām.


«Esmu pārliecināts, ka šī [politiķu] grupa, kas veido valdību, skatās arī nākotnē. Viņi centīsies sevi parādīt praktiski un loģiski. Straujuma ir labs [premjera amata kandidāta] kompromiss. Stāsti, ka kāds no malas kaut ko koriģē – es tam neticu. Nedomāju, ka Straujuma pārdos savu dvēseli, lai vadītu valdību šo īso periodu. Neticu, ka notiek spēles,» sarunā Latvijas Televīzijas raidījumā «Rīta Panorāma» sacīja viņš.

Prezidents norādīja, ka jautājumā ar ministriju sadali «korekcijas ieviesīs reālā dzīve». «Tagad uzstādījums ir izveidot stipru valdību uz īsu periodu.»

Savukārt, runājot par iekšlietu ministra Riharda Kozlovska (RP) atteikšanos ieņemt amatu jaunajā valdībā, Bērziņš netieši atzina, ka šis jautājums vēl nav izlemts. «Par agru vēl runāt, kurš vadīs kādu ministriju. Kad pie tā nonāks, tur būs loģisks risinājums,» pauda viņš.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Andris Bērziņš, Laimdota Straujuma

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats