19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Sabiedrība » Grūtups: Esam soļa attālumā no nacionālas katastrofas
Grūtups: Esam soļa attālumā no nacionālas katastrofas
Autors: Apollo.lv / 12. septembris 2013, 10:59
Valdības darbošanās novedusi latviešu tautu soļa attālumā no nacionālās katastrofas, intervijā laikrakstam «Latvijas Avīze» savu viedokli paudis advokāts un rakstnieks Andris Grūtups.


Viņš norādījis, ka pēdējo piecu gadu laikā valdība nodarbojusies «ar darba vietu skaita samazināšanu, ar nodokļu celšanu un ar represiju intensificēšanu pret tiem, kas nemaksā nodokļus».

«Uz šiem trim vaļiem balstījusies valdība, un kā rezultāts ir šo gadu laikā pazaudētie vismaz 200 000 cilvēku. Briesmīgs skaitlis, un iedzīvotāju pazaudēšanas sekas vēl ilgi jutīsim. Šāda darbošanās jau pašlaik novedusi latviešu tautu soļa attālumā no nacionālas katastrofas,» uzskata Grūtups.

Pēc Grūtupa domām labējo partiju politika cietusi pilnīgu krahu, un šīs politikas paudējus nekas labs nesagaida.  

«Labējā ideoloģija, ārkārtīgi liberālā ekonomiskā pieeja, pārspīlētā cilvēktiesību jautājumu ģeneralizēšana, minoritāšu un vēl nezin kādu tiesību pārpacelšana ir gandrīz noiets etaps.Tā politika cietusi pilnīgu krahu, un šīs politikas paudējus nekas labs nesagaida,» tā Grūtups.

Grūtups uzskata, ka Latvijai būtu nepieciešama autoritāte, stingrāka vara.

«Katrai nācijai jādzīvo tajā pārvaldības formā, kādā tā var dzīvot un attīstīties. Latvija nevar dzīvot bardakā. Vajag autoritāti, stingrāku varu. Paklausīgu cilvēku te pietiekami daudz, bet, kā redzams, pašreizējā demokrātiskā iekārta nespēj nodrošināt nācijai normālu attīstību. Ulmanis taču pierādīja…» tā Grūtups.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Andris Grūtups

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats