24. aprīlis, Trešdiena
Vārda dienas: Nameda, Visvaldis
Sākuma lapa » Sabiedrība » Dombrovskis: SC veido pilotprojektu, lai nodrošinātu vairākumu Saeimā
Dombrovskis: SC veido pilotprojektu, lai nodrošinātu vairākumu Saeimā
Autors: Andris Jurkevics / BIZNESS.LV / 5. septembris 2013, 15:03
Apvienība "Saskaņas centrs" šobrīd īsteno pilotprojektu, lai nodrošinātu balsu vairākumu nākamajās Saeimas vēlēšanās, pārliecināts Ministru prezidents Valdis Dombrovskis.


Premjers Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes rīkotajā diskusijā norādīja, ka pašreiz ir redzami mēģinājumi atdzīvināt organizācijas "Par labu Latviju" ideju - veidot politisko projektu ar vienu galveno mērķi - nodrošināt SC nepieciešamo balsu skaitu, lai SC nāktu pie varas. Pēc Dombrovska paustā, SC secinājuši, ka vieniem pašiem viņiem balsu nepietiks, lai gūtu pārsvaru Saeimas vēlēšanā, un tāpēc patlaban notiekot tāda kā pilotprojekta veidošana.

Kā vienu no tiem Dombrovskis norādīja Einara Repšes biedrību "Latvijas attīstībai". "Un šeit ir skaidri jāuzdod jautājums - kā viņi redz savu nākotni, pēc vēlēšanām pārtopot par partiju, - vai viņi ir gatavi veidot koalīciju ar SC? Visticamāk, atbilde būs izvairīga," pauda Dombrovskis, norādot, ka  SC jau agrāk ir pierādījis savu spēju strādāt ar oligarhiem. 

Tāpat viņš atgādināja, ka, ienākot politikā kopā ar partiju "Jaunais laiks", to mērķis savulaik bija mazināt oligarhu ietekmi Latvijas politikā, taču, pēc Dombrovska paustā, ja tiks īstenots SC projekts, Latvija politiskās vides attīstībā atkritīs atpakaļ par desmit gadiem.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Saeima, Saskaņas centrs, Valdis Dombrovskis

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats