28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Sabiedrība » Finanšu ministrs darbam Rīgas brīvostas valdē virza Baibu Bāni
Finanšu ministrs darbam Rīgas brīvostas valdē virza Baibu Bāni
Autors: Apollo.lv / 18. jūnijs 2013, 13:52
Otrdien, 18. jūnijā, finanšu ministrs Andris Vilks (V) pieņēmis lēmumu darbam Rīgas brīvostas valdē kā savu pārstāvi virzīt Finanšu ministrijas valsts sekretāres vietnieci budžeta jautājumos Baibu Bāni.


«Rīgas brīvostas valdē ir jāstrādā profesionāliem nozaru ekspertiem, tāpēc no Finanšu ministrijas puses virzu pieredzes bagāto un finanšu jautājumos kompetento speciālisti valsts sekretāres vietnieci budžeta jautājumos Baibu Bāni. Uzskatu, ka šajos gados, strādājot valsts pārvaldē, viņa sevi ir pierādījusi kā augsti kompetentu un atbildīgu amatpersonu, tāpēc viņas plašā darba pieredze un profesionālās zināšanas finanšu jomā būs nozīmīgs ieguldījums veiksmīgākai Rīgas ostas attīstībai,» norādījis finanšu ministrs.

Ministrijas Komunikācijas nodaļas vadītājs Aleksis Jarockis informē, ka Bāne kopš 2009.gada strādā par Finanšu ministrijas valsts sekretāres vietnieci budžeta jautājumos.

No 2007. līdz 2009.gadam viņa bija Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas valsts sekretāra vietniece finanšu vadības jomā, no 2003. līdz 2007.gadam strādāja Zemkopības ministrijā par valsts sekretāra vietnieci, tāpat  ilgstoši Zemkopības ministrijā bija Budžeta un finanšu vadības departamenta direktore.

Baiba Bāne Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātē  ir ieguvusi maģistra grādu sabiedrības vadībā, kā arī ekonomista kvalifikāciju.

Jau vēstīts, ka iepriekšējais pārstāvis Ēriks Škapars iesniedza atlūgumu. Kā vēstīja Latvijas Televīzijas raidījums "de facto", par iemeslu atlūgumam kļuva komandējums uz Kazahstānu, ko raidījums nodēvējis drīzāk par "izpriecu braucienu".



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Andris Vilks, Baiba Bāne, Ēriks Škapars, Finanšu ministrija, Finanšu ministrs, Rīgas brīvosta, Rīgas brīvostas pārvalde

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats