19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Sabiedrība » Elksniņš: Vienotība izmanto TP metodes, lai atbrīvotos no KNAB vadītāja
Elksniņš: Vienotība izmanto TP metodes, lai atbrīvotos no KNAB vadītāja
Autors: Apollo.lv / 13. jūnijs 2013, 12:59
Premjera Valda Dombrovska (V) vēršanās Valsts kontrolē (VK) ar lūgumu veikt Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) darbības likumības un lietderības auditu, aizbildinoties ar «darbinieku lūgumu», ir atstādināšanas procesa sākums, kas identisks tam, ko Tautas partija savulaik realizēja attiecībā pret toreizējo KNAB vadītāju Alekseju Loskutovu un pats Dombrovskis izmantoja, lai atbrīvotos no vēl viena bijušā KNAB vadītāja Normunda Vilnīša. Tā uzskata parlamenta deputāts Andrejs Elksniņš (SC).


««Vienotība» kā Tautas partijas labāko tradīciju mantotāja pielieto tos pašus līdzekļus un metodes, lai politiski atbrīvotos no KNAB vadītājiem, kuri nav vēlējušies kapitulēt Jutas Strīķes un pašu politiķu priekšā,» norāda Elksniņš.

Premjera uzdevums KNAB vadītājam Jaroslavam Streļčonokam pārskatīt Jutas Strīķes un kompānijas darba vērtējumu, pieaicinot «citu kompetento iestāžu pārstāvjus», ir vistiešākais likumā noteiktās biroja neatkarības apdraudējums. Nevaru iedomāties nevienu cilvēku mūsu valstī, kurš, būdams atkarīgs no nihilistiskās Dombrovska koalīcijas, paustu kādu citu, premjeram pretēju viedokli un atļautos būt patiess, vērtējot Streļčonoka darbu, uzsver deputāts.

Vairāku pēdējo gadu laikā KNAB ir pārvērties par politisko «Vienas pieturas aģentūru», kuru «Vienotība» izmanto, kad vien labpatīkas, cīnoties ar saviem politiskiem pretiniekiem. KNAB kā valsts pārvaldes iestādes darba dienas kārtību nu jau nosaka nevis Saeimas ieceltais vadītājs, bet tā politiskā vietniece Juta Strīķe un Sorosa finansētais «Providus»».

Šī «savējo» komanda KNAB ir dziļi laidusi savas saknes arī Latvijas valsts pārvaldes sistēmā un brīžiem nu jau ir grūti nošķirt «Vienotības» Saeimas deputātus no KNAB izmeklētājiem vai Sorosa stipendiātiem. Visi šie «draugi» laiku pa laikam iekliedzas vienotā balsī cīņā pret oligarhiem, patiesībā alkstot ieņemt to vietas, komentē Elksniņš.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Andrejs Elksniņš, KNAB, Saskaņas centrs, Vienotība

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats