16. aprīlis, Otrdiena
Vārda dienas: Alfs, Mintauts
Sākuma lapa » Sabiedrība » Priekšvēlēšanu dubļu cīņas pieņemas spēkā
Priekšvēlēšanu dubļu cīņas pieņemas spēkā
Autors: NRA.lv / 29. maijs 2013, 13:11
Dažas dienas pirms pašvaldību vēlēšanu dienas partiju savstarpējā netīrās veļas mazgāšana pieņemas spēkā. Kustības "Vienoti Rīgai -Latvijai" jauniešu organizācija izplatījusi paziņojumu, apgalvojot, ka Saskaņas centra atbalstītāji aicinot no saraksta svītrot visus latviskos uzvārdus. Rīdzinieku pastkastītēs esot izplatīts reklāmas materiāls, kurā: "ir skaidri pateikts, ka biedrošanās ar Andri Ameriku ir tikai taktika, lai iegūtu absolūto vairākumu. Šis materiāls pierāda - Ušakova patiesie mērķi ir realizēt savu Rīgas krieviskošanas politiku, kurai traucē nacionāli noskaņoti kandidāti," norāda kustības "Vienoti Rīgai -Latvijai"


"Vēlamies vērst uzmanību uz to, ka šis materiāls ir bīstams signāls visiem rīdziniekiem par to, ka skaļi pieteiktais un izveidotais Ušakova-Amerika saraksts, kurš strādāšot rīdziniekiem, ir tikai skaista fasāde. Aiz tās slēpjas Saskaņas centram tik tuvā politika izstumt latviešus no Rīgas domes, no pilsētas, lai turpinātu Rīgas krieviskošanu.

Izplatītajā reklāmas materiālā un pievienotajā pamācībā redzams, kuri cilvēki jāizsvītro, jo galvenais pienākums ir balsot par Ušakovu, kurš uzbūvēja un atbrīvoja Rīgu. Tā būšot mūsu lielā uzvara, saka Saskaņas centrs fani.

No materiāla var izsecināt, ka Ameriks ir nonācis neapskaužamā situācijā un abām partijām draud smaga šķiršanās, jo kāpēc gan tagadējais vicemērs samierinātos, ka viņa kandidāti ir vajadzīgi tikai latviešu balsīm, bet aiz muguras tiek darīts viss, lai no tiem atbrīvotos? Izskatās, ka gaidāma skaļa Amerika uzmešana.



Diskusija par rakstu (0) , Nils Ušakovs, pašvaldību vēlēšanas, Rīga, Rīgas dome, Saskaņas centrs, vēlēšanas

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats