19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Sabiedrība » 52% iedzīvotāju Valsts policijas darbu vērtē pozitīvi
52% iedzīvotāju Valsts policijas darbu vērtē pozitīvi
Autors: NRA.lv / 27. marts 2013, 15:00
Tiek lemts par pārmaiņām Valsts policijā - nākotnē plānots ieviest personāla rotācijas sistēmu viena reģiona ietvaros vai starp reģioniem, kas radīs iespēju izprast darba atšķirības starp struktūrvienībām reģionu līmenī, kā arī līdzīgās nodaļās. Vairāk nekā puse (60%) Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem uzskata, ka policijā šādas pārmaiņas būtu jāveic (20% - noteikti jā; 40% - drīzāk jā). To atklāj pētījumu aģentūras TNS sadarbībā ar telekompāniju LNT, raidījumu 900 sekundes, martā veiktais pētījums.


Tomēr gandrīz ceturtdaļa (23%) ekonomiski aktīvo iedzīvotāju domā, ka policijā nevajag īstenot pārmaiņas saistībā ar personāla rotāciju (4% - noteikti nē; 19% - drīzāk nē).

17% ekonomiski aktīvo iedzīvotāju nav konkrēta viedokļa par šo tēmu.

Lūgti novērtēt līdzšinējo Valsts policijas darbu 10 ballu skalā, kur 1 nozīmē "ļoti slikti", bet 10 - "ļoti labi", vidējais Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem sniegtais vērtējums ir 5,47 balles.
Drīzāk pozitīvu vērtējumu (6 un vairāk balles) sniedza puse (52%), drīzāk negatīvu vērtējumu (4 un mazāk balles) - ceturtā daļa (25%) Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem.

Salīdzinoši pozitīvāk līdzšinējo policijas darbu novērtējuši kurzemnieki.



Diskusija par rakstu (0) , aptauja, policija, policijas darbs

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats