19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Sabiedrība » Aicina RD Izpilddirektoru atkāpties no amata
Aicina RD Izpilddirektoru atkāpties no amata
Autors: www.apollo.lv / 27. marts 2013, 14:26
Biedrības «Demokrātiskie patrioti» valde kopā ar biedrības Rīgas domes (RD) frakcijas deputātiem pievienojas domes «Vienotības» frakcijai, aicinot RD izpilddirektoru Juri Radzeviču atkāpties no ieņemamā amata vai arī rosināt sasaukt domes ārkārtas sēdi, lai atstādinātu izpilddirektoru.


«Visiem ir skaidrs, ka šī provokācija, kura tika īstenota 16. martā pie Brīvības pieminekļa apzināti pieļauta un tieši Rīgas domes vadībai bija tiesības un pienākums to novērst. Drošības policijas brīdinājumi netika ņemti vērā,» norāda Saeimas deputāts Dāvis Stalts.

RD frakcija «Demokrātiskie patrioti» ierosinās atjaunot Sapulču, gājienu un piketu rīkošanai iesniegto pieteikumu izskatīšanas komisijas darbu, lai turpmāk novērstu līdzīgu incidentu iespējamību un RD vadošo amatpersonu vienpersonisku lēmumu pieņemšanu.

DP Frakcijas deputāts un «Daugavas vanagu» pilnvarotā persona, ziedu nolikšanas gājiena koordinators Jānis Atis Krūmiņš uzskata, ka nav pieņemama latviešu tautas karavīru piemiņas apzināta nicināšana.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: 16.marts, Brīvie demokrāti, Juris Radzevičs, RD, Vienotība

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats