19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Sabiedrība » ZZS atbalstīs Kozlovska demisijas pieprasīšanu
ZZS atbalstīs Kozlovska demisijas pieprasīšanu
Autors: Andris Jurkevics / BIZNESS.LV / 18. marts 2013, 15:46
Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) valde pirmdien lēma atbalstīt iekšlietu ministra Riharda Kozlovska demisijas prasīšanu, medijiem apstiprinājusi Saeimas deputāte Ilona Jurševska.


Par Kozlovska demisijas pieprasīšanu pirmdien jau paziņoja nacionālā apvienība "Visu Latvijai"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK). Nacionālās apvienības līdzpriekšsēdētājs Raivis Dzintars pavēstīja, ka VL-TB/LNNK lēmuši par deputātu parakstu vākšanas sākšanu, lai pieprasītu Kozlovska demisiju. Šī jautājuma izskatīšanai Saeimā nepieciešams dabūt desmit deputātu parakstus.

Nacionālā apvienība pārmet Ķuzim policistu darbu pie Brīvības pieminekļa 16.martā, norādot, ka policijas darbinieki nav spējuši nodrošināt netraucētu pasākuma norisi.

Vienlaikus ar leģionāru atceres pasākumiem pie Brīvības pieminekļa notika arī viņu pretinieku protests, kura laikā tika atskaņota skaļa mūzika un sirēnu skaņas. Apklusināt sirēnu skaņas mēģinot nokļūt pie protestētājiem, gribēja vairāki Nacionālās apvienības deputāti, tomēr policijas darbinieki viņiem to neļāva.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: 16.marts, leģionāri, Nacionālā apvienība, Rihards Kozlovskis, ZZS

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats