28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Sabiedrība » Situācija uz Rīgas ielām kritiska; Ušakovs draud atlaist atbildīgos
Situācija uz Rīgas ielām kritiska; Ušakovs draud atlaist atbildīgos
Autors: Jānis Lācis / BIZNESS.LV / 31. janvāris 2013, 11:54
Saistībā ar situāciju uz ietvēm galvaspilsētas centrā, kur ledus dēļ ir slidens un ir apgrūtināta pārvietošanās, Rīgas mērs Nils Ušakovs uzdevis izvērtēt pašvaldības uzņēmuma “Rīgas namu pārvaldnieks” iecirkņa “Centrs” vadītāja atbilstību amatam un lemt par viņa iespējamo atlaišanu. Par to Ušakovs ceturtdien paziņoja savā “Twitter” profilā.


Savukārt Rīgas vicemērs Andris Ameriks Rīgas pilsētas izpilddirektora pienākumu izpildītajam Mārim Kalvem uzdevis nodrošināt visu atbildīgo dienestu darbu, lai operatīvi tiktu novērsta situācija uz Rīgas ielām un ietvēm.

Tāpat “Rīgas namu pārvaldnieka” amatpersonām dots uzdevums maksimāli mobilizēt visu sētnieku darbu un uz galvaspilsētas ietvēm sākt kaisīt sāls un smilšu maisījumus.

Rīgas Pašvaldības policija kopā ar Administratīvo inspekciju arī pastiprināti paredzējusi veikt apsekojumus privātīpašumos, pārbaudot, vai māju jumti ir notīrīti no sniega un ledus, neapdraudot garāmgājēju drošību.
Šobrīd situācija Rīgā ir kritiska, jo gaisa temperaturu izmaiņu dēļ pilsētā ir izveidojies ledus, kas apgrūtina pārvietošanos. Vairāki cilvēki uz slidenajām ietvēm jau guvuši traumas.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: ledus, Nils Ušakovs, Rīga, Rīgas namu pārvaldnieks

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats