19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Sabiedrība » Jaunzeme-Grende atvainojas sabiedrībai
Jaunzeme-Grende atvainojas sabiedrībai
Autors: Apollo.lv / 15. janvāris 2013, 9:18
Kultūras ministre Žaneta Jaunzeme-Grende (VL-TB/LNNK) atvainojas «visiem Latvijas cilvēkiem, kuriem pirmdienas ziņu aģentūras «BNS» ziņa un tajā iekļautais citāts varēja radīt iespaidu, ka ministrei nav svarīgs sabiedrības viedoklis».


Paziņojumā medijiem ministre uzsvērusi, ka «tas nekādā gadījumā neatbilst patiesībai!»

Tāpat paziņojumā medijiem norādīts, ka ar citātu «Domājiet par mani, ko jūs gribat, es par jums nedomāju vispār!» ministre vērsās pret vardarbību internetā un sociālajos tīklos, kuros atsevišķi cilvēki anonīmā un aizvainojošā veidā izsmej savus līdzcilvēkus.

«Diemžēl Latvijā jau ilgstoši pastāv situācija, ka vienīgais veids, kā «cīnīties» ar šiem anonīmajiem aizvainojumiem, ir mēģināt tos neņemt vērā un nedomāt par tiem vispār. Taču, tas, protams, neatrisina situāciju. Neskatoties uz līdzšinējiem mēģinājumiem šo vardarbību internetā ierobežot, panākumu nav bijis,» norādīts paziņojumā.

«Jebkurai amatpersonai ir vērtīgi saņemt kritiku, taču šai kritikai ir jābūt par lietas būtību un idejām, konstruktīviem priekšlikumiem un pretenzijām, nevis rupjai līdzcilvēku aizskaršanai.Diemžēl šos vardarbīgos komentārus lasa arī bērni un jaunieši, kuri ir Latvijas nākotnes sabiedrības veidotāji, un mums visiem var nākties nožēlot, ja viņu pasaules uzskats veidojas šādā naida pilnā un agresīvā vidē. Es aicinu ikvienu cilvēku aizdomāties un būt atbildīgiem par to, ka katrs mūsu paustais vārds un doma, pat anonīmā veidā, ietekmē mūsu valsti un tās kopējos panākumus, pēc kuriem mēs tik ļoti tiecamies, » teikts ministres paziņojumā.

Jau ziņots, ka sarunā ar ziņu aģentūru BNS Jaunzeme-Grende pirmdien, runājot par savu komandējumu uz Austrāliju, norādījusi: «Esmu sasniegusi ļoti labus rezultātus – es pilnīgi nemaz nekaunos nevienu brīdi par to, ko esmu darījusi. Esmu lepna par sevi, un, raugoties uz visu to ažiotāžu, man ļoti patīk Koko Šaneles teiciens – domājiet par mani, ko jūs gribat, es par jums nedomāju vispār.»


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Austrālija, BNS, VL-TB/LNNK, Žaneta Jaunzeme-Grende

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats