20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Sabiedrība » Ušakovs: Dombrovskis var melot Briseles ierēdņiem, rīdziniekiem melot nevajag
Ušakovs: Dombrovskis var melot Briseles ierēdņiem, rīdziniekiem melot nevajag
Autors: NRA.lv / 19. decembris 2012, 15:55
Ministru prezidents Valdis Dombrovskis var droši turpināt melot Briseles ierēdņiem par veiksmīgi pārvarēto krīzi Latvijā. Taču Dombrovska stabilizācija atgādina stabilizāciju 1.Meža kapos - viss ir ļoti mierīgi, nav nekādas krīzes, bet nav arī dzīvu cilvēku. Premjeram nepiestāv histēriski melot rīdziniekiem par to, kas īsti notiek ar finansēm galvaspilsētā, uzskata Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs.


„Rīga turpina pilna mērā pildīt visas sociālās programmas, neskatoties uz to, ka valdība vairs nelīdzfinansē pabalstus un samazina garantēto minimālo ienākumu līmeni. Mēs turpināsim remontēt skolas un pagalmus, parkus un muzejus, attīstīsim policiju un veicināsim tūrismu. Diemžēl mēs finansiāli atbalstīsim arī valdību, kas 2013.gadā "nozaga" rīdziniekiem 14 miljonus latu. Ja nebūtu šīs valdības rīcības, pilsētas budžeta deficīts būtu uz pusi mazāks,” saka N.Ušakovs

Viņš uzsver, ka, neskatoties uz valdības izdarībām, nauda Rīgai ir un būs. Par to liecina arī fakts, ka starptautiskā reitingu aģentūra „Standard & Poor's” par divām pakāpēm paaugstināja Rīgas reitingu un tas tagad ir vienāds ar valstij noteikto reitingu.

Par to liecina arī fakts, ka Rīgas domes 2013.gada budžeta deficīts tiks segts nevis no aizņēmumiem, bet gan tikai no pilsētas rezervēm. Un arī 2013.gada beigās finansu rezerves Rīgai būs mērāmas desmitos miljonu latu, saka Rīgas domes priekšsēdētājs.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Nils Ušakovs, Valdis Dombrovskis

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats