19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Sabiedrība » Ātrais SMS kredīts iepriecina klientus un dāvina svētku tortes
Ātrais SMS kredīts iepriecina klientus un dāvina svētku tortes
Autors: Kate Namniece, BIZNESS.LV / 14. decembris 2012, 17:36
Tuvojoties Ziemassvētkiem un gada noslēgumam, Ātrais SMS kredīts (Ātrais.lv), iepriecina jaunos klientus, dāvinot īpašas svētku tortes.


„Ziemassvētki un Jaunais gads ir tas brīdis, kad gribās dāvāt vēl vairāk mīlestības un siltu sajūtu. Arī mūsu uzdevums ir parūpēties par klientiem šajā laikā, tāpēc katram jaunajam klientam dāvināsim gardu svētku torti,” stāsta „Nordic Finance” rīkotājdirektore Maija Miesniece.

Ātrais SMS kredīts (Ātrais.lv) un Iespēju kredīts, palielinoties pieprasījumam pēc aizņēmumiem, ir lēmis arī par darba laika pagarināšanu.

“Pieprasījums pēc ātrajiem kredītiem aizvien aug. Cilvēkiem ir svarīgi, ka naudu var iegūt ātri un bez lieku papīru kārtošanas. Īpaši tas jūtams, tuvojoties Ziemassvētkiem un gadu mijai, kad cilvēkiem nepieciešama nauda dāvanām un Jaunā gada svinībām. Nereti viena diena naudas saņemšanā var būt izšķiroša, tādēļ, lai mūsu klientiem naudu nevajadzētu saņemt vēlāk nekā viņiem nepieciešams, lēmām par darba laika pagarināšanu,” turpina Maija Miesniece.

Ātrais SMS kredīts un Iespēju kredīts pagarinājis darba laiku, turpmāk strādājot arī darba dienās no pulksten 8 līdz 21 un sestdienās no pulksten 10 līdz 16.

Kredītiem var pieteikties telefoniski, uzņēmumu mājaslapās www.atrais.lv un www.iespejukredits.lv vai Ātrais SMS kredīts un Iespēju kredīts pārstāvniecībās sociālajos medijos “Draugiem.lv”, “Facebook” un “Twitter”.

Ātrais SMS kredīts ir īstermiņa aizdevums, ko izsniedz bez ķīlas un galvotāja apmērā no 15 līdz 250 latiem ar atmaksas termiņu līdz 30 dienām un iespēju pagarināt atmaksas termiņu. Galvenais Ātrā SMS kredīta pozitīvais aspekts ir iespēja naudu saņemt ļoti ātri un bez liekām formalitātēm. Pirmo reizi ar interneta starpniecību vai klātienē noslēdzot līgumu, turpmāk naudu savā konta iespējams saņemt kaut vai tikai nosūtot īsziņu.

Īpašā svētku torte tiks dāvināta katram jaunajam klientiem, kas no 17.-31. decembrim, veiks aizņēmumu par summu virs Ls 50 uz termiņu 30 dienas vai vairāk.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Ātrais SMS kredīts, Maija Miesniece, Nordic Finance, Ziemassvētki

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats