28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Sabiedrība » Rīgā tīra maģistrālās ielas; darbi turpinās nepārtraukti
Rīgā tīra maģistrālās ielas; darbi turpinās nepārtraukti
Autors: Jānis Lācis / BIZNESS.LV / 11. decembris 2012, 13:08
Līdz ar intensīvo snigšanu Rīgā tīra maģistrālās ielas, pa kurām kursē sabiedriskais transports, beidzot darbus maģistrālajās ielās, tiks uzsākta sniega tīrīšana intensīvākajās rajona nozīmes ielās.


Kopumā darbu veikšanā iesaistītas 44 tehnikas vienības – specializētās kaisīšanas mašīnas, autogreideri un traktorbirstes. Tā kā turpina snigt, braukšanas apstākļi ir apgrūtināti, uz brauktuvēm arvien atjaunojas sniega kārta. Uzlabot braukšanas apstākļus uz maģistrālajām ielām un tiltiem būs iespējams divas līdz trīs stundas pēc snigšanas beigām. 

Šobrīd sniega tīrīšanas darbi notiek Rīgas maģistrālajās ielās, ar intensīvu transportlīdzekļu un sabiedriskā transporta kustību - Brīvības ielā, Krišjāņa Valdemāra ielā, Dārzciema ielā, Lubānas ielā, Aleksandra Čaka ielā, Augusta Deglavā, Maskavas ielā, Ulmaņa gatvē, Vienības gatvē, Jūrmalas gatvē, Lielvārdes ielā, Ziepniekkalna ielā, Bauskas ielā, Bauskas ielā un pārējās, kopumā 280 maģistrālajās ielās.

Sniega attīrīšanas tīrīšanas darbi tiks veikti arī rajona nozīmes ielās, sākot ar tām vietām, kas ir ārstniecības iestāžu un mācību iestāžu tuvumā.

Rīgas domes Satiksmes departaments aicina autovadītājus braukt uzmanīgi un izvēlēties laika un ceļa apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu un ievērot drošu distanci.

Tuvākajā laikā maģistrālo ielu saraksts tiks publicēts Rīgas domes Satiksmes departamenta mājas lapā http://rdsd.lv, departaments aicina iedzīvotājus sekot līdzi ielu stāvoklim. Ja tiek konstatēts, ka maģistrālās ielas tiek tīrītas nepietiekami – ziņot Satiksmes vadības centram pa bezmaksas tālruni 80003600.

Aktuālākā informācija par situāciju Rīgas ielās pieejama sociālā tīklā Twitter kontā @rdsvc



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Rīga, Rīgas domes Satiksmes departaments, sniegs

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats